reklama
Ollena niezla dieta ;-)
Majuska super piesio, takie uratowane niesamowicie oddaja swoje serce nowym wlasicicielom.
Jestem raczej spokojna wiec Tabi nie upodobnil sie do mnie i rzadko miewam mine debila imbecyla
Wanda wybawila sie dzisiaj na play grupie i padla potem zmeczona spac. W sumie dzisiaj jest w miare grzeczna i nie zdazyla jeszcze narozrabiac
Majuska super piesio, takie uratowane niesamowicie oddaja swoje serce nowym wlasicicielom.
Jestem raczej spokojna wiec Tabi nie upodobnil sie do mnie i rzadko miewam mine debila imbecyla

Wanda wybawila sie dzisiaj na play grupie i padla potem zmeczona spac. W sumie dzisiaj jest w miare grzeczna i nie zdazyla jeszcze narozrabiac

Anka dieta jak dieta, na obiad moge wszystko byleby nie podjadac miedzy posilkami i nie jesc juz nic po owym obojetnie jakim obiedzie ;-)
Zobacz załącznik 610744
Zobacz załącznik 610744
D
delete
Gość
Hej,
Rezonans zaliczony. Da się przeżyć choć miło nie było.
Miałam w planach połażenie po sklepach le kazali mi zmyć makijaż bo podobno tusz ma drobinki ołowiu. Nie wzięłam kosmetyczki i z shoppingu d00pa.
Julka potrafi sama ubrać kapciuszki an rzepy i zapiąć
U na też wiosennie ,aż chce się chcieć.
Za Endo własnie się biorę. Niby full w outlecie ale rozmiarowo cienko z wyborem.
Misia a jak oni rozmiarowo ? Zawyżone czy zaniżone ?
Rezonans zaliczony. Da się przeżyć choć miło nie było.
Miałam w planach połażenie po sklepach le kazali mi zmyć makijaż bo podobno tusz ma drobinki ołowiu. Nie wzięłam kosmetyczki i z shoppingu d00pa.
Julka potrafi sama ubrać kapciuszki an rzepy i zapiąć
U na też wiosennie ,aż chce się chcieć.
Za Endo własnie się biorę. Niby full w outlecie ale rozmiarowo cienko z wyborem.
Misia a jak oni rozmiarowo ? Zawyżone czy zaniżone ?
D
delete
Gość
Biedna Paćka.
Zamówilam w Endo 5 sztuk. 3 na lato, 2 na teraz. Zmierzyłam obwód klatki i zamówiłam wg tabelki . Ceny po niecałe 17 zł za sztukę to dobre ceny.
Zamówilam w Endo 5 sztuk. 3 na lato, 2 na teraz. Zmierzyłam obwód klatki i zamówiłam wg tabelki . Ceny po niecałe 17 zł za sztukę to dobre ceny.
reklama
Andzike
Fanka BB :)
Wchodze i patrze czy jest jakies info od Majuski...
Ja też myślałam, że może coś napisała, ale póki co cisza.
btw - pomimo wczorajszego wypadku Kacprowi nie minęła miłość do skoków. Dziś oddał kilkanaście całkiem udanych na łózko...

Podziel się: