reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Heloł wieczorne:-)

Ja rypałam cały dzień wyjazdowo, a jutro mam zapełniony grafik od rana do wieczora u siebie...miło...nastawiałam się, że w styczniu i lutym będe spożywać korzenie, głóg, może jakieś grzyby..a tymczasem jest całkiem nieźle, wciąz docierają nowi klienci, z polecenia:-) będzie git;-)

Ollena nie daj się rozpaczy, plisss, przecież nie wyjeżdżasz na zawsze, zabierasz ze sobą swoje dwa największe skarby, dasz radę;-)Co było na 1 miejscu na Topie trójkowym ?

Kłaczku dobrze, że się wyrwaliście pograndzić:tak:To gadanie dzieciaków jest boskie:-D, kurcze to już za pare dni urodzinki u Was:szok::-D

Przypomniało mi sie jak na Sylwestra goście weszli z dzieciakami, a Paćka wybiegła uchachana i woła do tych dzieciaków: " to ja, mała, mieszkam tu" umarliśmy:-D

Andzike Ty to szczęściara jesteś, Mars-ideał, dziecię super grzeczne, pogodne , usmiechnięte, czym sobie na to zasłużyłaś ??:-D:-D

reklama
Cześć,

Jakoś od rana nie miałam weny na pisanie. Podczytywałam tylko . Oglądamy właśnie Teletubisie. Mówcie co chcecie,a le moja Julka je uwielbia, zaciesza na głos.

Teraz będzie chwalipiectwo: Julka zapytana pokazuje : włosy, oczy, brwi, włosy, nosek ,uszka,język, ząbki, policzki, brzuszek, nóżki, paluszki, pępuszek, kolana, pupę ,stopy, plecy , rączki i oba pieprzyki.

Od wczoraj ma nowe słowa np rzucając klockami mówi " o ku "

Aż się boję myśleć co to znaczy. :szok:

Majuska - Paćka jest obłędna. Tez bym umarła jak bym to usłyszała. Boskie !

Andzike ach ten Kacper. :))))

kłaczku no to rewelacja,ze się wyrwaliście. Takie spontany sa najfajniejsze. Co do gadania. To kilka dni temu spotkałyśmy dziewczynkę dokładnie o miesiąc starszą od Julki. Mówiła już wszystko. A Julka mówi dużo ale 95 % w swoim języku.

Olena ależ Mijka jest śliczna ! Wracacie ale juz niedługo znowu przylecicie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ollena faktycznie..mi ten kawałek nigdy się nie podobał, jest jakiś taki przybijający..ale widocznie ja się nie znam:-D

Zoyka Paćka tez lubi "tubiśki", jak wyjeżdża ten ich odkurzacz to jest zafascynowana:-D. Ona odkąd się rozwinęła pod względem mowy rozwala nas na łopatki kilka razy dziennie, np. wczoraj na spacerku pytam czy jej nie zimno, a ta ze stoickim spokojem: "nie, mam kocyk" :-D

wydaje mi się, że tuz po 2 urodzinach, ale wiele rzeczy jeszcze nie potrafi powiedzieć, jednak codziennie jest jakiś postęp i nowe hasło:-D dużo powtarza po nas, albo wyłapuje coś z bajek, np. 2 dni temu lata po domu i gada: "cudne ciało, cudne ciało" se myślę , co jest kurna, stary aż tak mi nie kadzi:-D,a to się okazuje, że na Cebeebies leci taki program Nina i Neuronki ( nawiasem mówiąc bardzo fajny ) i na końcu leci taka piosenka właśnie "cudne ciało" wyłapała to :-D

reklama
Do góry