reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witam .Majuska no i jak się to mówi małe dzieci mały kłopot ,duże dzieci....:-pMam nadzieję,że tylko tobie nerwy i portfel nadszarpnęła i nie ma większych społecznych reperkusji :-p.Zoyka u nas lecą trójki niestety z odparzeniami marudzeniem .Ale opuchlizn nie ma .Biedna Julcia:-(.Flo,kłaczku ,aż strach się bać:szok:co wy planujecie.Klonowanie człowieka jest na szczęście zakazane;-).Ollena tez czekam na foty i Miji w sukience i te trampki z zary mnie zaciekawiły :tak:

reklama
Witam
Zoyka biedna Julka, ale piatki to duzy krok do przodu jezeli wyszly niezauwazalnie i bez bolu.
Majuska nerwy schowaj... pewnie cos nie wyszlo i dlatego Kaska wmieszala sie w jakies problemy. Rozwiazecie je razem.
Wczoraj przemeblowalam sypialnie, ustawilam lozeczko blisko lozka i nie dalam sie w nocy terroryzowac spaniem z nami. Sukces! Jeden ryk w nocy "spac!", trzymanie dloni na glowce i biedrona spala u siebie. Ufffff, powinna sie naprawic za kilka dni jak zobaczy ze wycie nic nie da. Moj Maciej konczy dzisiaj 23 lata, ale mam stare dziecko :-D tylko takie kochane i udane. Bardzo za nim tesknie... chociaz to dorosly mezczyzna przeciez.
Wieczorem Tabris zrobil nam egzorcyste i nie zamiast rzucic pawiem na podloge obrzygal kanape, koc i Roberta :baffled: Szybko sciagalam pokrowce z sofy i stawialam pranie a dzisiaj reszta... no z wyjatkiem chlopa bo do pralki sie nie zmiesci :-D
Zwoluje na kawe :))

Ostatnia edycja:
Kawa!
Noc koszmarna, Nelka dostała jakiegoś srania i trzy razy musiałam z nią wychodzić o jakichś chorych porach. Na dodatek Kacper też kiepsko spał i budził się co chwila, wiec dziś obydwoje jesteśmy zombiakami - tylko on marudzącym:no:

Andzike linie lotnicze zapewniaja tylko kolejny lot za darmo, nic wiecej.
A co do zakupow to tez wole przez neta choc zaluje, ze mnie nie ma w IE bo poszlabym do Nexta, w necie nie maja sale.. Ale to tylko bez dzieci mozna pochodzic, z dziecmi sie nie dopchasz.

Zoyka no to moze jak 5tki wyszly to juz Julce wszystko przejdzie.

Azula trampki zwykle skorzane roziowe;) Stylowe tenisówki - Buty - NIEMOWLE DZIEWCZYNKA - DZIECI | ZARA Polska

Heloł,
chciałam tu do Was zajrzeć z kawą ale Balbina rozwaliła w kuchni butelkę po mleku i musiałam sprzątać milion szklanych odłamków.
Zaraz idziemy na spacer, bo jest pięknie.

Zoyka - gratuluję piątek
Andzike, Anko - wyrazy współczucia z powodu psich sensacji. U mnie tylko kot nalał pod choinkę...
Kłaczku - metodą Rajmunda pewnie by się truciznę z babska wypłukało, tylko co z tym odciekiem zrobić? Do kanalizacji się tego nie wpuści, bo żadna oczyszczalnia temu nie da rady :no:. Całkiem poważnie mówiąc: teściowa onegdaj trafiła do szpitala, lekarz po rozmowie z nami kazał nam jechać do jej mieszkania i wywalić wszystkie lekarstwa. Wynieśliśmy dwa 60 litrowe worki pełne po brzegi... Albo taka scenka - teściowa dzwoni i coś stula, że lekarstwo jej się skończyło, takie na wzdęcia, a brzuch boli, a może by Adam załatwił. Na pytanie o nazwę leku pada odpowiedź "estazolam"... Na wzdęcia, a jakże...

Miłego dnia dziewczynki!

Japier... Przeciez estazolam uzaleznia! :szok: Jak kojarze to cos z benzodiazepin. No, na wzdecia pomoze... chyba wzdecia mozgu. To w istocie niezly model.

heloouu ,

Wyspaliśmy się :)

Jula zażyczyła sobie spacerku i właśnie poszła z Tata w asyście Sąsiada a ja się nudzę. Kompletnie nie wiem co zrobić z dzisiejszym dniem.

Z nią chyba lepiej. Zaczerwienienie znika :) Juz nie płakała przy podawaniu leków.

Andzike ups. Nie zazdroszczę .

Olena nie boisz się kupować butów na zaś ?
Przejrzałam ta Zarę ale nic tam nie ma godnego uwagi jak dla mnie.

Wczoraj u lekarza wrzuciłam Julkę na wagę. Wyszło 16 kg . 97 centyl. Wzrost 88 cm.
W czerwcu waga była 11,9 kg. Czyli w pół roku 4 kilo.

kłaczku jaki estazolan ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka nie boje sie kupowac na zas, Mia nosi teraz rozmiar 21, jest troszke za duzy, podejrzewam ze do wiosny bedzie miala 22 wiec taki zamowilam, poza tym wzielam jej 2 sukienki, spodenki taki do rajstop sztruksowe i legginsy. Jak za 2 tyg beda jeszcze rozmiary to kupie jej jakas kurtke lub plaszczyk bo beda jeszcze wieksze przeceny. Tylko wzielam jej wszystko 24-36m wiec duzo wieksze, obawiam sie ze te kiecki beda do ziemi;)

A Julka ciezka jest, nawet bardzo, moj Patryk wazy 18kg. 16 wazyl rok temu, jak mial 4 lata;)

Zobacz załącznik 601012Zobacz załącznik 601013Zobacz załącznik 601014Zobacz załącznik 601015Zobacz załącznik 601016

Ostatnia edycja:
Ollena bardzo do siebie podobni coraz bardziejZoyka no faktycznie Julka sporo wagowo poszła do przodu (czy nie za dużo?)Ja też nie boję się kupować trampek na zapas np obecnie Amelka nosi trampki walky po domu zamiast papci ,a czasem to i na spacer jest naprawdę ciepło.Trampki zawsze da się wykorzystać .PS anko to gratki dla "starego" fajnego synka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zoyka, niezle! Karol wazy 17kg, ale on ma 96cm wzrostu i nie jest absolutnie smuklej budowy. Tlusty nie, ale masywnie zbudowany, taki "klocek".
Estazolam, to z postu Flo - lek na wzdecia. :-D
Kurde, znow zostalam babcia Karola i zaczyna mnie to wkurzac dosc intensywnie. Tym razem pani po 50... Poprawilam, ze mama, jej reakcja... "Ojej, mama??" By Cie babolu tydzien dupa swedziala!
DSCF7858.jpgDSCF7842.jpg

Załączniki

• DSCF7858.jpg
    DSCF7858.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF7842.jpg
    DSCF7842.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Do góry