reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Majuska pewnie hucznie świętuje i nie ma tu czasu zajrzeć:-)

Wkurzyłam się dziś na kuriera DPD - od rana czekałam w pracy na kalendarz dla P., na stronie DPD od 7 rano była informacja, że przesyłka została wydana kurierowi z magazynu. Nagle ok. 12 zmienił się status przesyłki "odbiorca nie mieszka pod podanym adresem, przesyłka została zwrócona do magazynu":no:. Nosz qrfa:wściekła/y: dziewczyny ze strefy dostaw uświadomiły mnie, że to nie pierwszy raz mają taki przypadek - teraz jest mnóstwo dostaw, prezenty przed świętami i kurierom nie chce się czekać:szok: zadzwoniłam, opierdzieliłam, mają mi dowieźć jutro do domu ... :-(no niepoważni jacyć...
azula - dużo cierpliwości na święta! mam nadzieję, że Blondi nic nie będzie...:sorry2:
Zoyka - fajnie, że podobają się te zajęcia,w nowym roku też rozejrzymy się za czymś podobnym dla Kacpra :tak:
Dzisiejszy Armagedon - aż się boję co będzie po świętach, po kolejnej dostawie zabawek...:sorry2:

Zobacz załącznik 599952

Andzike masz rację , bardzo hucznie świętuję:sorry2:, wygarnęłam dzis staremu swoje żale i mamy ciche dni:-D..więc odpoczywam sobie:-D
Miałam dziś zapiernicz, po wszystkim poszłam się zrelaksować do wanny, a teraz jeszcze na chwilkę zajrzałam...świąt ani widu , ani słychu, ale jutro sobie zakupię produkty na jarzynówkę, a co:-D

aaa. dziewczynki, tak czy inaczej, dziekuję za życzenia:tak::-)

U nas też święta bez bigosu to nie święta (ja tam mogłabym i bez), zresztą tak jak i bez pasztetu.

Dziewczynki z rejonu Kraków- Tarnów - mam pytanie - moja była teściowa robiła pierogi z kapusta, ale ze słodką kapustą. Czy któraś z Was takie robi lub wie jak się robi ten farsz??? Chyba duzo smażonej cebulki, plus ta kapusta, ale czy się robi np. zasmażkę??

Majuska - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i oby jak najmniej cichych dni.

Wpadam do Was styrana, zmęczona i zniechęcona. Bunt Dwulatka to pikuś w porównaniu z buntem trzylatka... Powiem Wam, ze już mam dosyć. Stasiek uskutecznia takie wymuszające histerie, że ja wymiękam. Wszystko musi być tak jak on chce i koniec. Bo jak nie... to dopiero pokazuje na co go stać. Latające autka to jeszcze nic... :angry:

Z lubością oddaję się przygotowaniom do Świąt. Właśnie śledziki zrobiłam :tak:

Zoyka
super, że podobają się Wam te zajęcia. Ja tez jestem z nich zadowolona, tyle, że teraz idziemy dopiero po Nowym Roku. A Wy nie zostawiacie tam dzieciaków samych?

Majuska
piwo na Wigilię to za lajtowe. Ja bym proponowała śledzik, wódeczka i "Kevin sam w domu" :)

Andzike ja w końcu nie zamówiłam tego kalendarza, bo napisali mi, ze nie gwarantują wysyłki przed świętami.

reklama
Do góry