reklama
Andzike
Fanka BB :)
I ja się melduję z kawą :-) w fabryce dziś świąteczne rozprężenie, o 15 mamy Wigilię, więc jakoś tak nikomu nie chce się brać do roboty.
Zoyka - jakbym usłyszała taki tekst to parsknęłabym śmiechem - ale to dlatego, że P. by nigdy czegoś takiego serio nie powiedział![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Zoyka - jakbym usłyszała taki tekst to parsknęłabym śmiechem - ale to dlatego, że P. by nigdy czegoś takiego serio nie powiedział
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
katrina115
Potrójna Mama
Bry
Teraz dopiero mam czas na kawę i na BB. Zaliczyliśmy wczoraj wieczorem-nocy (0.30) egzorcystę (jak to ładnie Misia określa) i mam dziś troche prania ponadprogramowego. Za godzinke mąż "wpadnie" więc szybkie zakupy, takie przed ostatnie świąteczne. Zostanie jeszcze kupienie ryb, ale to już w niedzielę albo w poniedziałek. Dziś nastawiam bigos, żeby juz pomalutku się pitrasił i chyba farsz do krokietów zrobię.
Kłaczku - przykro mi bardzo... przytulam.
Teraz dopiero mam czas na kawę i na BB. Zaliczyliśmy wczoraj wieczorem-nocy (0.30) egzorcystę (jak to ładnie Misia określa) i mam dziś troche prania ponadprogramowego. Za godzinke mąż "wpadnie" więc szybkie zakupy, takie przed ostatnie świąteczne. Zostanie jeszcze kupienie ryb, ale to już w niedzielę albo w poniedziałek. Dziś nastawiam bigos, żeby juz pomalutku się pitrasił i chyba farsz do krokietów zrobię.
Kłaczku - przykro mi bardzo... przytulam.
Slodkie... Na normalny komentarz w watku nie stac, ale gdzies na boczku czemu by nie?
Mlody ma nowa faze. Chodzi i mowi "gijz, uuuaaaa" - czyli "tygrys" i straszenie odglosem majacym udawac tygrysa.
Figurke tygrysa wyrwal na kiermaszu w szkole i wsrod wszystkich zabawek tylko te chcial. W sumie... nowe slowo, czyli dobry zakup!
Mlody ma nowa faze. Chodzi i mowi "gijz, uuuaaaa" - czyli "tygrys" i straszenie odglosem majacym udawac tygrysa.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
Majuska - w ubiegłym tygodniu ( w czwartek) klasa Alinki miała przedstawienie w bibliotece szkolnej. Oczywiście przechodzili z budynku do budynku w strojach na przedstawienie (bez kurtek). W nocy z niedzieli na poniedziałek zaczęła już pokasływać, a wczoraj była już dość mocno zaflegmiona i jak w nocy obudził ja kaszel, to w końcu poszło.... i do rana był spokój. Dzis cały dzień kaszle, ale ma taki suchy kaszel.
reklama
Niii... Dzien Swistaka - wstac nim ktokolwiek d... ruszy, a zwlaszcza nim mlody oko rozewrze, bo zaraz za okiem rusza do boju paszczeka. Zrobic kawe do kubka i kawe do termosu. Sniadanie stacjonarne i kanapki do pudelecka. Mlody wstal - przepakowac tylek w suchy pamper, ubrac synowski odwlok i odnoza, sprowadzic na dol, zrobic kakao, dac sniadania i dopiero... KAWA!
Podziel się: