reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
hej, witam się z kawą, chłopaków wysłałam żeby nakarmili kocią sierotę, to mam czas się zameldować. I do roboty zaraz, ech...
Maks dziś wlazł na parapet żeby obserwować ptaszęta i spadł. Spadł na mnie, przygrzał mi głową w nos tak, że mi się zrobiło ciemno w oczach. Nos mnie boli.

Andzike przezorny zawsze ubezpieczony -jakiś slogan reklamowy chyba PZU;-).A jak będą bliźniaki różno płciowe:tak::-Du nas piękne słoneczko chyba pójdę na cmentarz bo dawno nie byłam ,a tam te zwiędłe chryzantemy .Jakoś byłam ze dwa razy ale póki nie było mrozów w nocy to i te kwiaty nie przemarzły ale od 3 dni w nocy są przymrozki.

Cześć,

U nas słońca brak. Chmury nisko, czuję śnieg. Obudziłam się lekko przeziębiona. Julka u sąsiadki bo mama na działce.

Co by tu jeszcze ....

a ja wczoraj padnięta, dziś rano jeszcze gorzej...chyba mi się PMS zaczyna
Andzike jest podejrzanie tajemnicza z tym dziewczyńskim imieniem:-p...czyżby jakas dobra nowina kiełkowała już??

U Paćki w żłobie jutro chodzi Mikołaj, mam ją odświętnie ubrać, ha, ciekawe w co??:-D:-D w sumie to nie mam dla niej żadnych eleganckich kiecek, bo i po co:-D

mam ten sam problem. W piątek sąsiadka chce zabrać Julke na bal Mikołajkowy a ja nie mam jej w co ubrać.

Zrobiłam wczoraj na obiad zamiast indyka takie kotleciki z piersi: pierś w kosteczkę, koperek, ser żólty, 2 łyżki majonezu, jajko, mąka i por. Wszystko wymieszałam i usmażyłam kotleciki. Jarkowi tak smakowało,ze dzisiaj zażyczył sobie to samo. Dzisiaj dodam papryki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majuska za to masz odświętny płaszczyk i tani lumpek :-)Pewno z powodu fotek chcą by dzieci były ładnie ubrane .Mam jakieś bardziej odświetne sukienki ale bez przesady nie w stylu tych na Julce -modelce choć nie ,mam jedną białą w sumie bardziej ecri i na niej jest kilka złotych cekinów może w święta ja w to ubiorę :blink:bo kiedy???A Ty Zoyka masz różne fajne tuniczki więc jaki problem??? .Byłam na cmentarzu te duże tzw dąbki już całkiem obleciały ,a te z mniejszym kwiatkiem jeszcze nawet na bidę jakby postały nie straszyłyby .No ale wywaliłam wszystkie i nadmiar zniczy bo w sumie mało kto w roku tam chodzi poza nami ,a ja jak kupuj ę to też wkład ,a po co ma tam tyle szkła stać?.Obmiotłam bo tuje które tam rosną mocno sypią i tyle wróciłam z Amelką która w miedzy czasie zrobiła wielkie BEEE .Obmyłam ,zaopatrzyłam w czystego pampka i położyłam spać.

Cześc,
Wanda obudzila sie o 2.30 wrzasnela ze chce klocki i bawila sie do 6.00, padlam razem z nia do 8.00 a teraz ja jestem zombi a ona tryska humorem zajadajac paluszki, utluke zmije...
Zmobilizowalam sie na tyle ze poszlam do biblioteki, kupilam mleko a poniewaz slonce swieci to mialysmy piekny spacerek. Zaraz poloze ja spac. U nas lekki chlodek ale zupelnie nie zimowy, piec wylaczony a okna otwarte do wietrzenia takze ciesze sie, ze nie jestem w Polsce :-D
Zoyka masz tuniczki i legginsy to na pewno cos ladnie dobierzesz, przeciez to nie musi byc sukienka. Gorzej z Packa, bo jak ja ubrac na mikolajki w moro i bluze z trupimi czaszkami? :-D
Ollena to gdzie? chyba sie nie obrazila za nasze uwagi odnosnie zycia w ojczyznie...
Klaczek mozesz mi podrzucic przepis na chalke? Kolezanka ma maszynke do pieczenia chleba i chcialaby sprobowac czy da rade w tym upiec.
Druga kawa, paczek a obiadu robic nie musze wiec troszke poleniuszkuje sobie na kanapie :))

reklama
Do góry