reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

hej,
u mnie też wygląda jak wyglądało, buuu, czuję się zapóźniona...
W ogóle dziś się czuję zapóźniona i skołowana. Noc z kilkoma pobudkami ( cholerne trójki, chyba) pomijając to, że dziecię jak zasypiało zostało obudzone przez psy, które narobiły wrzasku bo na chwilę wysiadł prąd i zrobiło się ciemno i one na siebie powpadały w ciemnościach. A w ogóle psy są bardzo biedne, bo musieliśmy zamontować drugą bramkę, na górze schodów. I psy najczęściej utykają między dolną a górną bramką i kiblują na schodach.
Andzike - Kacper wygląda profesjonalnie!
Azula - nie martw się , nadrobi to mleko. Nie musi przecież codziennie mieć ochoty na to samo. No i życzę Ci, żeby przespana noc nie była epizodem, tylko pierwszą z niekończącej się serii wielu przespanych nocy.
Zoyka - pasuje mi do Ciebie taki kożuszek, gratuluję zakupu.
A co do butów - to nie Bartek, tylko Demar, sprzedawany przez Bartka. Piszą, że wewnątrz wkładka i cieplak z owcy - jeśli tak to fajnie, lepsza owca niż syntetyk.

Zaraz wrócę, ale muszę sobie iść zaparzyć herbatę - potwór padł wreszcie.

Ostatnia edycja:
reklama
ale dziewczyny nie płaczcie, ja bym wolała, żeby było jak dawniej, wcale mi sie to nowe forum nie podoba:sorry:

macie jakieś pomysła co zrobic ze łzawiącym oczkiem Paćki, póki co chciałam przepłukac sola fizjologiczna, ale tak sie darła i wyrywała, a po całej operacji jeszcze bardziej zatarła oko, że mi sie odechciało, w sumie to przyszła z takim jakby lekko łzawiącym ze żłoba i trze ręką od czasu do czasu, więc to chyb anie jest chwilowa sprawa

Kubulę obciełam :-D i umyłam mu włosy CUD :-D na śwince peppie nastapiła regeneracja totalna i teraz bestia biega :-(
echhh
wyjęłam lekka puchówkę.
Zoyka te butki - cena jak za lidla a sądzę że jakościowo będę lepsze jednak. Ja czekam na przeceny w zarze i wtedy Kubuli nabędę obuwie nr 2 na zimę - wersja elegancka. Albo i nie.

a znacie tę markę z Bartka ( demar) w takim razie ?

Majuska a co się stało Paćće w oczko ? Moze rumianek ?

Misia obcięłaś mu te długie szałowe włoski ?

Jestem, z herbatą.
Misia - moje dziecko wchodzi na krzesła dla samej przyjemności wchodzenia, co mnie przyprawia o obłęd. Jak tak dalej pójdzie to schowam krzesła z Ikei i przeproszę się z antykami teściowej - są ciężkie i nie będą się przewracać razem z dzieckiem.
Majuska - no cóż, ja się w sumie Karolowi nie dziwię. Nie mówię, że bym chciała do Irlandii akurat, ale czasem też mi się marzy ucieczka z tego kraju. A swoją drogą - wychodzi na to, że puszczenie się maminej spódnicy dobrze Karolowi zrobiło na dojrzałość.
Co do "sekcji zwłok" - cyckoria, różowy gejfiut, orzechy włoskie i ser pleśniowy.
Na oczko nie mam pomysłu, aj aj, biedna Paćka.
Ollena - no to witaj po ciemnej stronie mocy :-)

Nie wiem co sie jej stało, w żlobie sobie cos mogła zrobic, może jakim piachem zatarł, teraz u nas wiatry wieja, może jej cos wleciało do tego oka i sie jakas infekcja tworzy....jeszcze jutro u weta najwyżej o jakies kropelki podpytam, jak jej nie przejdzie. A ten rumianek to jako okład ?? ale kurna już ją widzę jak z okładem siedzi:sorry:

Misia pokaz fryz Kubuli :-D..ja sobie kiedyś naszykowałam moje degażówy do psów i jedynie co mi sie udało to troche grzywe podrównać, bo jej rosła w taki jeden długi "ząb" , ale boki zostały długie bo już nie zdzierżyła:-D, stary mnie wysmiał, że oszpeciłam dziecko:sorry:..mi sie podobało:-D

Majuska - mnie kiedyś okulista opierniczył za rumianek, bo ponoć może podrażniać. Ta sól fizjologiczna na pewno bezpieczna. Kurcze, przy takim dziecku to przekichane, bo ani nie powie czy coś tam ma w tym oku, ani zajrzeć nie da, ani w razie czego wyciągnąć :no:. Może spróbuj ją skłonić, żeby sama sobie potrzymała przy oczku wacik nasączony solą fizjologiczną? Może jak pani żaba sobie taki potrzyma to Paćka też?

Pani Żaba nie posiada już tej mocy co kiedyś:-D...zobaczę jeszcze jutro jak to wygląda ( bo bachor śpi od 20 ) , tyle, że ta sól fizjologiczna raczej nie zadziała jak tam jakies zapalenie jest....
idę i ja spać, bo mnie już jakoś ścina....
starsze pociechy na jakies balety wybyły..

reklama
Do góry