reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ja dawniej kupowalam buty (tylko) letnie w Penisie i ogromnie sie cieszylam, bo mialam duzo a kasy brak wiec radosc ze sie kupilo japonki po 6eu. Tyle, ze niewygodne, plaskie i zaraz sie rozdupcaly. Teraz kupuje CRocsy na lato i chodze kilka lat, na nast rok musze sobie kupic kilka eleganckich japonek/sandalkow i tez na kilka lat.
takie trampki mam na kilka lat a wiadomo ze kosztuja nie malo.

Ostatnio spodobala sie i mnie i przyjaciolce jedna sukienka, ona ze za drogo (189zl) a ja jej tlumacze, ze glupia kiecke na wesele kupuje za nawet 400zl, ubieram raz i wisi to kiecke na codzien moge za tyle kupic bo tez pochodze kilka lat.. Przyznala mi oczywiscie racje.

reklama
No dziś to drukujecie:-D

Misia miłego wypoczynku, może się wyluzujecie i rodzeństwo dla Kuby dorobicie:-p
Kurcze nigdzie w tym roku nie byłam, na żadnym wyjeździe i bardzo mi tego brak....:sorry2:

Paćka wstała ze smarkiem, juz chwilę mieliśmy spokój i znowu szpiki lecą:no:

Kłaczku po co ślęczysz nad tymi testami i liczysz każdy dzień opoźnienia@, ta zostaw to wszystko w cholerę;-)

Ollena piszesz, że nie czujesz macierzyństwa;-), ja póki co czuje bardzo i super jest, ale wiem, że gdybym dorobiła drugie to calą sielanke mógłby szlag trafić, bo to już się jazda zaczyna, kłótnie, bitki, jedno śpi, drugie się drze i jej budzi, jedno chore to zaraz drugie, harmider, bałagan, wrzaski, nie chcę, z jedną Paćką jest mi idealnie;-)

Kłaczku akurat tarfiły ci się super buty co nie znaczy ,że kupione za mniejsze pieniądze tez się nie trafia super .Ja kiedys kupiłam buty z totalnej wyprzedazy za całe 5 zł i chodziłam w nich na okrągło 4 sezony i tylko w nich az po prostu zgubiłam je dosłownie na ulicy rozwaliły sie w końcu .

Ledwo żywam. Matka na grzybach a ja z Julasią. Rano lało i jeszcze o 9 pomysłu na grzyby nei było. Mama zabrała Julaśkę do siebie. Zaplanowałam pracę aż tu nagle o 10:30 wpada sąsiadka ze jadą na grzyby. No i o 11:30 Julasia wróciła do domu a Babka na grzybach.

A ze się rozjaśniło to ubrałyśmy kalosze i w długą. Właśnie wróciłyśmy. Julka morka mimo kaloszy ,ale szczęśliwa. Właśnie padła i zasypia .Do parku przyjechał Dziadek Juli ciocia. Ot,rodzinne parkowe spotkanko.

Olena ale szalejesz z tymi ciuchami. Potrzebna taka rewia mody Miii ?

Misia miłego odpoczynku :)

Majuska
to chyba Misia pisała,ze nie ma instynktu macierzyńskiego. Skleroza ?

Kupiłam w lumpie Julce super kurteczkę fioletową na polarku. Pikowana i śliczna ,za całe 14 zł :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello

Zoyka - tak, ale dziś Ollena przy awanturach dzieci też napisała o tym braku instynktu.

Majuska - co prawda, to prawda... jak była tylko Alinka był święty spokój, teraz moje nerwy sa poddawane nieustającym próbom. Ale jak przychodza momenty, że się ślicznie bawią, to nie żałuję.

Misia - z tymi wyprzedażami w TKmax to jest chyba tak, ze ceny sa niższe, bo to końcówki lub starsze modele, dlatego cena nizsza.

Majuska trafilas w sedno i przeczytalam to zaraz po awanturze... Patryk nic nie slucha :( 20 razy powtarzam i nic. Do tego wszystkiego o czym piszesz dochodzi Mars!

Zoyka nie szaleje, to Axa szaleje bo ma 20 par legginsow, ja mam raptem moze 6.

look book 2 rozplywam sie..

Ja nie czuje w tym momencie macierzynstwa... obydwoje siedza na jezdzikach, Mia wrzeszczy a Patryk wjezdza w jej jezdzik swoim i za nic w swiecie mnie nie slucha :(

Zoyka ..heloooooł:sorry2::-D

Katrina jak śpią to chyba też nie żałujesz, co nie?:-D

Ale mam pogode, z jednej strony domu, błękitne niebo z białymi obłoczkami i słońce, a z drugiej czarny cień Mordoru nadciąga:-), ale będzie ulewa:sorry2:

no to idę doczytac o braku instynktu u Oleny :-D

a my mamy leginsy brązowe i granatowe w białe groszki. I koniec. Teraz dopiero zamówiłam trzy pary dłuższych leginsów.

Też muszę jakieś legginsy dokupić , kiedyś Zoyka wstawiałaś takie fajne z allegro, grubsze.

Ollena jak Ty wynajdujesz te firmy ciuchowe ?:-)

Umówił mi się właśnie na strzyżenie york.....Desmond:sorry2:

reklama
Do góry