reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witam sie z daleka i ostroznie bo zarazam na kilometr. Karol lepiej, ja nie widze na oczy, kicham jak armata, zdechla jestem.
Nie umiem szyc, a szkoda bo zabawy sa obledne, natomiast ta deseczka z roznymi kombinacjami, to jest niezle. Mlody ostatnio lazi po domu i majta trytkami, wiec tym by sie tez zajal.
Mialam sie chwalic jak mi sie cos uda wyhodowac. Hibiscusy, "umarlak" i ten lepszy:

Wygladaja bardzo roznie, ale oba chyba zakwitna zolto.

Aeschynanthus - ukorzeniony z zaszczepka, juz na swoim parapecie:

I takie dziwadelko - podobno uroslo z orzeszka przywiezionego z Hiszpanii i jest/bedzie palma, ale tak zakreconej palmy jeszcze nie widzialam:

reklama
Cześć,

U nas słonecznie.

Katarzyna W . winna śmierci Madzi,skazana na 25 lat. Nareszcie !

Olena nie chodzi mi o dopasowanie do ubranek i kolorystykę a o to,ze Mia juz duża modnisia a smoczek i smoczek jej nie pasuje już :)

Katrina no to zaraz Kuba ruszy na przód .I się zacznie :)

Rozmiary sa powalone. Kupiłam sweterek Nexta r 1,5-2 lata 86-92. Chyba będzie dobry na Julkę jak będzie miała ze 3 lata.

No i dobrze. Moim zdaniem powinna dostac dozywocie. 25 lat, to wyjdzie przed 50, larwa jedna.

Zapomnialam - hoje moje. Jedna h.bella i 2 h. linearis:

Zoyka ja wiem o co Ci chodzilo :-) Ale Mia kocha smoczek i nie wyobrazam sobie go jej zabrac teraz gdy jeszcze jest mala i nie kumata, zreszta nie widze sensu tego robic.
A sweter podwijaj, bedzie na zapas ;-)

hełoł:-)
mnie dziwi w tym wszystkim dlaczego facet zawsze wychodzi bez szwanku ?? tego nie rozumiem.
Axa zapisałam się na newslettera - także mam info pt. rusza wyprzedaż a potem lukam na stronkę bo zaczynają na 20% a kończą na 80% i te 80% misie lubią najbardziej :-D
Kłaczek - jestem pod wrażeniem.

Hello

azula - no ja własnie nie jestem przyzwyczajona wstawać w nocy, bo normalnie Kubula spi bez budzenia się, ale przy zabkach to niestety budzi się,

Ollena - tak, Kuba śpi w dzień jeszcze dwa razy i od razu zaznaczam - nie zamierzam tego zmieniać, dopóki sam się nie przestawi,

Nie mowie o zmianie Katrina tylko sie zdziwilam bo Mia nie spi 2 razy juz jakis rok ;-)

BYlismy na plazy, kuzwa tutaj upal a na plazy chcialo nam łeb urwac :( Stanelam tam i pomyslalam ze o plazachw USA gdzie bylo jeszcze gorecej jak 'na ladzie'. Łzy polecialy bo to se ne wrati... Tzn plaza w USA moze, ale juz nie z tymi osobami z ktorymi bym chciala..

reklama
Do góry