reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Majsuka - o kurdę (ciekawam co się stało) Trzymam kciuki, wracaj szybko.

Misia - i tu pojawia się problem. U nas już nie ma neurologa dziecięcego.

reklama
Majuska - dzięki, że dałaś znak życia. Uporaj się z tym czymś, cokolwiek to jest. Posyłam ciepłe myśli.
Zoyka - ale uważasz, że Julka wymaga dalszych konsultacji? Z badań wynika że jest ok.
Andzike - prawie cały dzień było pięknie i upalnie. A pod wieczór zaczęło lać, a do tego był taki wiatr, że deszcz padał poziomo. Teraz grzmi od czasu do czasu, już na sucho, ale bardzo porządnie. Maks nie chciał przez to zasnąć, co łupnęło to wstawał w łóżeczku i chciał sprawdzać co to.

Misiu - Kobita Neurolog dziecięcy przyjmowała prywatnie i pracowała w szpitalu w poradni jako jedyny neurolog dziecięcy. Odeszła na emeryturę. Nie ma ani prywatnie ani na NFZ. Mówiła mi ze może po wakacjach pomyśli czy przyjmować jeszcze prywatnie.

Flo - tak, z wynikiem muszę isc a poza tym Julka dalej zaciska nóżki to nie minęło.

Zoyka skoro Cię to niepokoi to musisz iść do neurologa prywatnie i zostaje Ci Trójmiasto, Koszalin.
Nas czeka wizyta u neurologa w grudniu - na szczęście mam wybór.

Witam po gradowej nawałnicy.
Kulki gradu były większe od jajek ,moje auto nadaje się do blacharza ,-całe powgniatane ,grad rozwalił tez lusterka.
.
Teraz dopiero piszę bo od 16.30 do 5 nie było prądu bo moja borowa była odcieta bo dwa drzewa zerwały linie i rozwaliły słupy i płoty.
Czereśnie ścięło -zamiast na drzewie 30cm warstwa na ziemi ,nie wspominając ,że pomidory i resztę trafiło na zero ,ostały się tylko truskawki.
Majuska wracaj szybko ,
Wszystkim życzę miłego dnia

Sandy... :szok: To musialo kosmicznie walic... Wspolczuje strat, cholera.

Melduje ze Karol mi smignal w gore, co gorsza tez syrki mu gwaltownie rosna. W rozm.4 chodzil dlugo, w 5 tez, a 6 starczyla na chwilke. Dopiero co kupilam mu kapcie, byly duzawe, juz jest pelno w bucie. Najacze tez ida w pudlo. Czyli chlopak potrzebuje buta 25. Smigniecie w gore odnotowalam poprzez zalozenie dziecku spodni, w ktorych czas jakis nie chodzil. Byly za dlugi, juz nie sa. :-D

Dziewczyna zaszczepiona:tak:Malutki dzidziuś ją olśnił śpiewała mu aaa i mówiła lalka.Nawet nie zauważyła kiedy igłe jej wbito bo tyle tam fajnych dzieci i rzeczy :-)Kruszyna poniżej 3 centyla zalecane wieksze ilości mięsa które mała średnio lubi woli raczej bardziej serki ,jogurty raczej panna bardziej wege .Majuska przypadki chodza po ludziach ludzie po przypadkach.Ale trzymam && za szybki powrót do normy:tak:Kłaczku twój Karol mnie zadziwia chyba ON naj ,a moja też naj ale w odwrotnych kierunkach :crazy::rofl2:

Azula, Karol twardo ponad liniami sie trzyma. Ja juz przywyklam.

Zakwitly i kolejne fuksje. Alice Hoffman:
602357_10200132193213049_1019174529_n.jpg

Mini rose (drobniutkie kwiatki):
998390_10200132195373103_1032446791_n.jpg

A Patio Princess rozwinela sie w pelni:
1003977_10200132198133172_44219500_n.jpg

reklama
Poranną kawę dziś piłam na spotkaniu ... :dry:

kłaczek - pięknie kwiaty :-)
Sandy - qrde, współczuje, oszaleć można z tą pogodą :szok:

Nic mi się nie chce... :no:

Do góry