reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dzieki dziewczyny.
Andzike, ze za drogo, Zoyka ze za tano... eh, nie wiem, narazie malo ludzi mnie widzi wiec nie moge sie wykazac;)

Majuska zdjecie w tle zrobila mi dziewczyna z innego watku a raczej z zamnientego forum na FB ;) Fajoskie, wiem!
Co do zlotu to ja nie moge, mam panienski kuzynki,poza tym Mars dzis oznajmil ze on przylatuje wtedy na weekend bo wtedy mamy rocznice slubu (16 lipca) i on specjalnie bedzie... powiedzialam, ze mnie nie ma bo albo jade na zlot albo na panienski to on wielce oburzony ze przeciez ja wiedzialam (???!!) ze on bedzie i co ja wymyslam, itp. Jak mu powiedzialam, ze pierwszy raz slysze i moge miec plany to on na to, ze wiedzialam ze co 2 weekend jest w PL...niech spada na kocie jumbo.. ;)

misia Mia coraz dorosneljsza sie robi, przekochana przytulanka, coraz bardziej kumata itp;)
Nadal nie chodzi i nie w glowie jej to.

reklama
Ollenka od czegoś trzeba zacząć, małymi kroczkami do wielkich i ogromnych, zbiera się doświadczenie i jest się coraz mądrzejszym;-) "Sekretu" se poczytaj i złap odpowiednie wiatry w żagle, będzie dobrze:-)...kocie jumbo:rofl2::-D:rofl2:

Majuska przybliz ten 'Sekret', tzn co to?

A zapomnialam Wam napisac. Bylam u ginki i powiedzialam jej o moim problemie z pecherzem, skierowala mnie na Urodynamike (badanie wydolnosci pecherza), tak to zalatwi zebym nie musiala placic i mam na srode. Przeczytalam o co kaman i jestem przerazona bo cewnik to moje najgorsze wspomnienie z pierwszego porodu i jestem gotowa zrezygnowac.. Panicznie sie boje.
Miala ktoras?

Pokaze Wam nasz dom po malowaniu:)

Zobacz załącznik 564167Zobacz załącznik 564168Zobacz załącznik 564169Zobacz załącznik 564170Zobacz załącznik 564171Zobacz załącznik 564172Zobacz załącznik 564173Zobacz załącznik 564174Zobacz załącznik 564175Zobacz załącznik 564176

1. łazienka na gorze
2. nasza sypialnia
3.lazienka na dole
4. salon
5.widok na salon z hallu

6.pokoj na dole narazie niczyj,kiedys Patryka
7. hall gora

Ostatnia edycja:
Ollena - jak to nigdy nie słyszałaś o Sekrecie??? :no::-D
Ksiązka pokazuje jak w sposób łatwy i dla każdego dostępny możemy odmienić swoje życie. Czym naprawdę jest ten sekret, ta tajemnica będąca kluczem do szczęście, pieniędzy, miłości, zdrowia i wszystkiego, czego można zapragnąć?
Jest też film :tak:
Odnośnie Twojej firmy - zaprosiłam do polubienia znajome mamuśki, trzeba ruszyć z trochę agresywniejszą kampania promocyjną bo 18 lajków na FB to niewiele :sorry:
Ollena!!! ale jak to Cię nie będzie u majuski??? najbliżej masz, wpadnij chociaż na kilka godzin! :szok::shocked2:
misia - dzięki, wypróbuję te plastry, chyba o tym mówiła mi koleżanka :-)
Zoyka - super, że Julia tak dzielnie zniosła badanie i, że wszystko jest ok :-) I po raz kolejny - faaaajnie Wam, że możecie sobie tak się poszwendać na co dzień po Gdańsku - ja muszę czekać na to do sierpnia:confused2:
Umów się może z ginem i dopytaj o ten Cilest? no chyba, że planujecie rodzeństwo dla Julki :tak:
Majuska - przypuszczam, że Paweł na razie tak tylko gada, ale że nie zrezygnuje z wolnego weekendu, który będzie mógł całkiem legalnie spędzić na rybach czy motocrossie :-D w każdym razie dzięki za zaproszenie, wyklaruje się wszystko bliżej terminu :-)

ANdzike mysle o tym, a o ktorej dojedziecie w piatek?
Dzieki za zaproszenia kolezanek! bardzooo!
A co do Sekretu to chyba nie slyszalam,,

oo pierwszy weekend lipca mam szkolenie w wawce, drugi ... zobaczymy bo trzeci mamy 13 rocznicę ślubu :-D
Mamy jeszcze w planach weekend z travianem także musze powiedzieć swemu Panu Menszowi - bo musi robić za kierowcę :-D

Ollena, jeszcze nie wiem czy w piątek, myślałam raczej, żeby ruszyć bladym świtem w sobotę... :sorry:

Tyle czasu na jednym forum z Majuśką i nie wiesz nic o Sekrecie? :szok: to z niego jest właśnie sławetne Prawo Przyciągania :)
Sekret (2006) - Filmweb

Wpadam tylko powiedzieć dobranoc. Przeziębiłam się i czuję się do doopy.
Ale są truskawki po 7 zł - to optymistyczne.
Andzike - przypomnij się z tą bezą , bo teraz nie mam mocy przerobowych
Zoyka - mimo wszystko obie byłyście dzielne - Ty i Julka. No i fajnie, że badane wyszło dobrze.
Ollena - trzymam kciuki za ciuszkowy biznes.
Misia - przecież my tu od dawna knujemy ten zlot...
Majuska - a nie wiem, czy i mój mąż się nie zjawi :szok: co Ty na to? Jak masz za mało miejsca to może z Becią wynegocjować jakiś kawałek wycieraczki?

Kupiłam Maksiowi sztormiak. Jutro wyprawiam się po kalosze... Nas nie zaleje, ale okoliczne wiochy pływają...

reklama
Flo pokaż sztormiak :-)
Gumioki mamy i kurtkę też ale ogólnie jest do dooopy pogoda :-( na Wiśle w okolicach Sandomierza jest 5 metrów - z reguły tak nawet JEDNEGO metra nie ma :-( koszmar.

Do góry