reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Oj ciekawskie babony:wściekła/y::wściekła/y::-D
nic wczoraj nie było juz wieczór, wyeksploatowaliśmy sie za dnia:-D, kupie mu dziś coś słodkiego i będzie, niech cieszy michę, że wogóle coś:-Don jest elastyczny ni egniewa się na mnie:-D
strach się bać jaki MARS z Paćki wyrośnie jak ma połączenie takich marsowych genów:-D:-D

Zgaduj-zgadula:
Kto tak pięknie wystroił dziecko
a) matka
b) ojciec

DSCF3593.jpg DSCF3594.jpg

co do legginsików prosiłam aby już nie ubierać w dzień, co najwżej w nocy jak nikt nie widzi:-D gdyż:
Hello Kitty symbolem szatana? Tak twierdzi ksiądz z Gdańska

( żart tylko dla tych , którzy maja poczucie humoru i nie posiadają klapek na oczach:-p )

Załączniki

• DSCF3593.jpg
    DSCF3593.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCF3594.jpg
    DSCF3594.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Majuska odpowiedź B :-) tylko facet może wpaść na pomysł ubrania spódniczki z falbankami do legginsów z symbolem szatana i niebieskich trampek:)))
Andzike może jednak Iwo? znam takie rodzeństwo Ida i Iwo i to bardzo sympatyczne dzieci :-D

Przestało padać, lunęło kwadransowo i wyszło śliczne słońce. Ma być na niebie bo dzisiaj mam dużo do pobiegania w mieście. A tak w ogóle to dzisiaj kończy mi się internet i kupię za kilka dni więc zniknę pewnie do piątku - dla tęskniących za mym kwiecistym stylem pisania jest to informacja :cool2:

Aniu na razie nie zdradzam prawidłowej odpowiedzi, bo wiesz..może inni też chcą pozgadywać. Na zdjęciu pierwszym z demonowymi legginsami harmonizuje mina tejże dziewczynki, nieprawdaż ?:-D

Hej,

Pospałyśmy do 8. Julka pól godziny po obudzeniu okazywała swoja miłość mamie . Słodkie ! Tuliła sie, dawała buziaki.No czego chcieć więcej ?
Miałam piękny sen. Śniło mi się ze znalazłam w kopercie nowiutki stówki a razem było tego 15 tysiączków. Ehhh.. szkoda ze to tylko sen.

U nas 12 stopni. Brr

Majuśka - rozbawiłaś mnie tymi fotami. Packa coś nie zadowolona z różowości, hi hi :)
Ubierał Tatuś ?

Majuska - ja też stawiam na odpowiedź B... :-D
Paćka chyba bardziej by się odnalazła w bojówkach moro i koszulce z trupią czachą niż w tych różowościach, nawet z szatańskim wzorem :blink:

Ojachromole... Andzike, jakie "bole nie do zniesienia"? Mam wrazenie ze gdyby nie znieczulenie, to urodzila by normalnie.

Ojachromole... Andzike, jakie "bole nie do zniesienia"? Mam wrazenie ze gdyby nie znieczulenie, to urodzila by normalnie.

kłaczek
- masz całkowitą racje, potem lekarz im powiedział, że przy 9cm podawanie znieczulenia to jakaś bzdura:no: wiadomo, Magda była wymordowana, po kilku godzinach miała serdecznie dość i łapała się pewnie każdego sposobu, żeby przestało boleć - to położna powinna nią utwierdzić w przekonaniu, że to już końcówka i że da radę.
Swoją drogą to drugi taki przypadek wśród znajomych gdzie podanie znieczulenia skończyło się cesarką... :no:

Andzike popieram :))) Paćka chyba jednak nie jest typem dziewczynki w różowościach. Pasują tylko i wyłącznie spodenki, trupie czaszki, moro i niewielki tatuaż za uchem :-D Majuśka sorry, ale masz chłopczycę i powinnaś jednak zamienić hello kity na pana Gąbkę :)))

No nieźle Wam idzie :))) ale w sumie to Paćka lubi sukienki i nie protestuje, ale tatus wymyslił, że powinna mieć coś na nogach bo się często jeszcze przewraca i kolanka sa wyłobdzierane:-)..no ja wszystko rozumiem, ale hellowe legginsiki do kwiecistej kiecy to juz lekki hardkorek, zwłaszcza, że ze 30 stopni było ..

Zoyka słodkie są te tulące bachorki, nasza też jest wielką przytulanką, jestem w takich momentach najszczesliwszą osobą na ziemi:-)

reklama
Hej, ale tu dym!

Majuska Packe na bank ubieral jakis Mars a widze, ze tez wpisalas sie do grona ;-)) W kazdym razie za duzo rozowosci jak na Patrycje ;-)

Azula ja chrzce dziecko zeby do komuni moglo isc? eeeeeeee najchetniej to bym chrzicn, komuni i calej reszty nie robila ale rodzina mi leb suszy wiec robie dla sw spokoju a dziecko pozniej samo wybierze co chce..

Katrina ales Ty imprezowa! ja bym oszalala;) zreszta z Mia bym nie poimprezowala bo ona wczesnie chodzi spac i jak z nia ide gdzies to na max 1h.

POgoda sie zepsula, beznadzieja i zimno... brr

Do góry