Verita gratulejszyns!!!!
Marzenko, fajnie Cię poczytać, dobrze, że u Was wszystko w porządku, Klaudia ładnie daje czadu
Malfi , a co Ty dzisiaj taka uskrzydlona ?
..fajnie:-)
Ollena , emocje, emocje, odpocznijcie po podróży i odsapnijcie, jutro ma byc cieplej :-)
Ja dziś rypałam cały dzień, jutro odpoczynek i od poniedziałku znowu jazda, ale to dobrze, ciesze się, że się coś dzieje, mam psiaki już do soboty pozapisywane w każdej wolnej chwili
Dziś wylewali nam beton na taras, mój stary uchylił drzwi bo chciał się coś tych chłopów zapytać i Maja mu wybiegła, zapadając się po pachy w ten nowowylany beton, ganiał ją kąpać, ja myslałam , że umrę ze śmiechu. Poszedł potem z psami na smyczach, na łąkę na spacer, patrzę po chwili za okno, a ten lata ( w gumofilcach) od jednej do drugiej , a one mu uciekają, umierałam ze śmiechu, potem pytam co tam się działo..a on mówi, że jedna ganiała do suchego kreta żeby się tarzac, a druga uciekała mu z jakąś znaleziona kością, ja się zachodziłam ze śmiechu.
A u nas dziś w Rzeszowie feta, rynek zapełniony i szaleje od paru minut, bo Resovia Rzeszów jest mistrzem Polski w siatkę, fajnie:-) ja tam sportowcem nie jestem i sportu nie oglądam, ale miło z ich strony, że tak nas godnie reprezentują
Co do weekendu majowego, nigdzie nie jade , nie chce mi sie, mamy teraz pierwszą wiosne w życiu na swoich wiejskich śmieciach, posiedzimy na nowym tarasie i browarów sie opijemy
Tak mało zdjęc ostatnio wklejam, bo ich nie robię, raz , że nie mam kiedy, a dwa, że Paćka jak widzi aparat to wyciąga po niego ręke i się drze i nic nie wychodzi, musze sie zebrać, bo Wy tak focicie, że hej, cudne dzieciątka:-) Moje dziecko oprócz NIe, umie jeszcze kolejne słowo i często go używa: BAM ( jak się wywala ):-)
Katrina, wszystkiego naj, naj dla Alinki:-):-)