reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Zoyka - nie jadł, on jakoś nie bierze rzeczy do buzi, ale oglądał z zainteresowaniem :-Dale fakt - na czas karmienia psów muszę go czymś zajmować, bo jak tylko zobaczy miski na podłodze to dostaje przyśpieszenia i próbuje sprawdzić co w nich mają :-D
Ollena już powinna być w Polsce, pewnie odezwie się jutro jak trochę odpocznie...:tak:

reklama
Nie znałam!
Hip hip Hipnotajzing

516734a9d41e7e2193778d1ed43835e3986cedf804793.jpg

:-D mam ostatnio za dużo pracy w pracy i się opuściłam i w Raszynie i w Pudelku :-D ale wolę to niż przygnębiające artykuły nt. naszych emerytur, kryzysu i takich tam.

Pudelka czyta mój Jarek. Codziennie czyta też wp i onet i inne strony branżowe. On zawsze wie co i u kogo a jak mu opowiadam o znajomych to twierdzi ze go to nie interesuje.

dziewczyny wiocha.pl jest lepsza, chwilami tak obrzydliwa, że nie można patrzeć:-D

wczoraj znów rypałam, dziś znowu rypię, ale to dobrze, klientów trzeba zbierac, co by w przyszłości z głodu nie pomrzeć:-D
mam połowę betonu wylanego z przodu domu, strasznie jestem zadowolona z tego pomysłu, wyszło super, pokaże Wam jak wyleją cały i schodki:-), wczoraj pojawila sie wizja, że chyba na taras wyjdzie jeszcze z tysiąc więcej, bo jednak cos tam jeszcze trzeba po bokach dołożyć....stary prawie omdlał i pyta mi sie co robić..."co chcesz"...wybrał mniejszy taras:-D

Malfi ja miałam paciorkowca, spanikowana zadzwoniłam do gina co to z tym robic i czy nie ma żadnego zagrożenia dla dziecka, uspokoił mnie, przy porodzie dostałam jakis tam zastrzyk, nawet nie wiem kiedy i wszystko było ok:-)

idę rypać:-)

Kaaawa!!! Piję szybko i lecę na działkę, bo mama i babcia już nogami przebierają i nie mogą się nas doczekać :confused2: (bo oczywiście po co miałyby robić sobie prawo jazdy, które umożliwiłoby im samodzielny dojazd na działkę...)
Ollena - daj znać jak podróż
misia - ja też tego nie znałam, nadrobię wieczorem
Majuska - plotka i pudelka to ja czasem też przeglądam, demotywatory i wiochę też :-D
Miłego dnia dziewczynki, chociaz ja na wiosnę to trochę ten dzień słaby... :eek:

reklama
Do góry