reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

dzien dobry sloneczka,

...laptop "przedmuchany"...oli gaworzy,dzue dzieciatka spia,malza w pracy a ja przy kafffce...

marzenko - przykro mi bardzo,duzy buziak...bedzie dobrze!!! a moze wlasnie tak sie mialo stac??? czasami cos musi byc,zeby pozniej bylo lepiej!!!nie wiem jak w pl. ale u nas sprawa ta trafilaby do adwokata ze wzgl. na dyskryminacje.

zjola - bedzie dobrze,najwazniejsze jesz pozytywne myslenie!!!

majusko - witaj,jak odpoczynek???

misiu - trzymam kciuki za wizyte!!!

basiu - jak samopoczucie???

reklama
Hejka!

babki nie będzie mnie dłużej na forum. Może nawet miesiąc, chyba, że uda mi się z doskoku zajrzeć. Mam od jutra wolne i mnóstwo planów. Komp idzie w kąt.
Trzymam za Was kciuki &&&. Do przeczytania :)

Babeczki drogie, prosze o ściskanie kciuków, bo idę dziś z Alusią na szczepienie. Ostatnio, Bidulka, trzy dni gorączkowała. Boję się, co będzie teraz.
Wam życzę udanego dnia.

Cześc dziewczęta :)
Ja tylko z doskoku na chwilę.
Fuj... Jednak ta glukoza niedobra jest, okropnie. Na szczęście już dzisiaj wieczorem będą wyniki to sprawdzę i dam Wam znac.
Zjolu, miłego urlopu i efektywnego wypoczywania.
Majuska, przykro słuchac o takich wydarzeniach, a zwłaszcza jeżeli dotyczą osób,które znamy. To rzeczywiście straszne, brak słów.
Alex, dzięki, samopoczucie ok, tylko okropne wzdęcie mi dzisiaj dokucza i boli brzuch i w związku z tym plecy. No wiem, że przejdzie, ale na razie nie mogę się ułożyc.
Alamiqa, kciuki zaciśnięte :)

Życzę Wam miłego popołudnia i oddaję kompa we władanie prawowitemu właścicielowi :)
Odezwę się wieczorem

ojejku dziewczyny heloł,
ale ja znowu zalatana a zaraz do gin idę,
Basiu na Hel dopiero we wtorek, koleżanka robi w sobotę 40-stkę a w niedzielę i pon do Białegostoku jadę na chwilkę:)
mam tylko nadzieję że ten sierpień to naprawdę będzie lepszy:wściekła/y:

Marzenko jak tam u ciebie lepiej troszkę?

całuję was wszystkie i letę:)

edit Alamiqa: trzymam mocno!

wpadłam dziś do pracy ... jakie cudowne życie :-D
nawet mnie ludzie nie wkurzają - fakt telefonów nie odbierałam ...
w aptece, po wczorajszej konsultacji ze swą sadystyczną denstystką - dokupiłam podkłady takie 60 x 90 cm, sztyft z wiesiołka, tantum rosa - czy jak się to pisze, wode termalną z Iwostinu - duża, tania i nie będę miała żadnego uczulenia bo stosuję iwostin od lat ... i chyba już ...
No i pokazały się jeżyny - zaszalałam i nabyłam ;-)
zobaczymy jak tam cukier ...
ech 17:45 ... ciekawe jak tam Młody się sprawuje ... i ile wg KTG oraz USG zamierza siedzieć we mnie ...
i jeszcze mnie rożkiem lodowym za 2 zł z telewizora atakują ......... ech co za życie
muszę jeszcze dopytać czy ma mój gin. jakąś zaufaną pielęgniarkę na noworodkach i zadzwonić do znajomej - ... jej córka tam rodziła i chyba ma jakąś psiapiółkę ... - tę wiedzę też zdobyłam na wizycie denstycznej :-D
Kurcze sama się wykończę ...
Drogie Panie ... ja bezpośrednio nie pracuje w tzw. służbie zdrowia ale na tyle blisko, że wiem jak to wszystko wygląda po "drugiej stronie lustra" ... niestety ta wiedza mi w niczym nie pomaga oprócz łapania coraz wiekszego doła, paniki itd. ...
Jeszcze muszę dopytać o anestezjologa ... czy na 100% ktoś będzie jak nie to znów telefon do przyjaciela ;-)
Wiem, że ostatnio naturalnie rodziła tam laska dziecko o wadze 5 kg dlatego że własnie nie miał kto ją znieczulić ... czy z taką wiedzą można być spokojnym ????
Miłej reszty dzionka ...
Jak wrócę to tu zajrzę i albo tryumf albo zgon :-(

cześć dziewczyny,
a ja pow wizycie, wszystko ok, mała skakała na usg okropnie - prawdziwa kobieta, nie lubi być podglądana, dostałam płytkę a w domku dziewczyny obejrzały:)
dzisiaj jeszcze raz gin mnie zapewniała że dostanę znieczulenie i że mam się niczego nie obawiać, także Misiu ciebie też pocieszam:)

miłego popołudnia laseczki:)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Misiu, co tam u Ciebie, bo teraz już pewnie wszystko wiesz :) Mam nadzieję, że po Twojej myśli poszło, daj znać :) Wiesz, ten rożek lodowy za dwa złote to całkiem niezły jest ;) Wiem bo próbowałam. A Ty masz realną szansę na spróbowanie go jeszcze tego lata :)
A mi... wyszedł podwyższony cukier, kurcze blade, wrrrr.... Niedużo powyżej granicy, ale jednak bite śmietanki i czekolady trzeba będzie ograniczyć o ile nie wykluczyć. No cóż, w sumie, dlaczego nie ja, skoro tyle dziewczyn tak ma...

Gosiu, my w niedzielę na spóźnione urodziny jedziemy ale takie poczterdziestkowe :) Tak, że imprezowy weekend nas czeka ;)

Buziaki, miłego wieczoru :)

Do góry