reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża ektopowa / ciąża pozamaciczna.

Dzięki dziewczyny za wsparcie!
Jestem już po. Usunęli mi jajowód. Ból dziś do zniesienia na kroplówkach ale chodzę tak więc na szczęście wypisują mnie około 18 do domu. Z racji tego, że betę miałam ostatnią 5,500 i lekarz niepotrzebnie nie zaoszczędził mi informacji, że dzidzi brakowało 0,5 do 1 cm do macicy 😭 to takie przykre… ból nie do zniesienia. Ale muszę się wziąć w garść w domu czeka Synek. Mój M bardzo przeżył i mówi że jeszcze nam się uda. A moja psychika jest nastawiona tak, że chciałam tego dzidziusia i innego już nie chcę. 💔
Nie potrafię do tego podejść z punktu medycznego. Zarodek. Płód. Do widzenia.
Zbadali też histopatologicznie moją dzidzię 12x15 cm 🥺…. I mam powtarzać betę musi spadać z racji tego, że moja ciąża była bliska zagnieżdżenia i musi spadać jeśli nie mam zalecenie wrócic bo jak twierdzi ordynator oddziału gin zdarza się, że „od zarodka zostaje „coś” w jamie brzusznej” …
Uważajcie na siebie dla mnie to szok bo ja nie miałam objawów… ani krwawienia… beta przyrost wow… a jednak 😩 DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE - zbieram się ale również służę gdyby ktoś chciał porozmawiać to jestem 💖
Jeszcze będzie pięknie, zobaczysz ❤️
Z jednym jajowodem też można urodzić dziecko 🤞

reklama
Dziękuję kochana ❤️
Narazie wracam do domu opłakać…. jakoś przeżyć… i przepracować w głowie ale dzień chłopaka zawsze będzie już tym dniem, że mój aniołek poszedł do aniołków 🤍🤍🤍
Daj sobie czasu tyle ile potrzebujesz... Mi na początku też było ciężko... Później już sobie tłumaczyłam tym, że musiało tak być..
Powodzenia ❤️

Do góry