Monia0731
Fanka BB :)
moim zdaniem ciąża. Ja na moich pierwszych testach musiałam na aparacie kontrast poprawiać żeby był widoczny pasek na zdj. Nikt nie widział poza mną.To zdjęcie odrazu po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moim zdaniem ciąża. Ja na moich pierwszych testach musiałam na aparacie kontrast poprawiać żeby był widoczny pasek na zdj. Nikt nie widział poza mną.To zdjęcie odrazu po
Mimo słabych kresek ciąża była ?moim zdaniem ciąża. Ja na moich pierwszych testach musiałam na aparacie kontrast poprawiać żeby był widoczny pasek na zdj. Nikt nie widział poza mną.
taak, teraz 12 tydzMimo słabych kresek ciąża była ?
to mój pierwszy test parę dni po owu, chyba 6.taak, teraz 12 tydz
Te ze zdj bardzo słabo się wybarwiają U mnie był cień przy becie 82 a czulość mają od 10to mój pierwszy test parę dni po owu, chyba 6.
Do tych nie mam zaufania tak jak do tych z Rossmana a i w sumie każdy może oszukać, ale też u mnie na takim teście wyglądała baaardzo wczesna ciąża xd a na pinki był duch ducha duchato mój pierwszy test parę dni po owu, chyba 6.
No to super czyli zawsze nadzieja jestto mój pierwszy test parę dni po owu, chyba 6.
A to może dlatego u mnie była też taka słaba kreska, ale tak czy inaczej najlepiej betę zrobić. A jak beta już będzie duża to wtedy ja zawsze robiłam siebie test "na pamiątkę" ładnie wybarwionyTe ze zdj bardzo słabo się wybarwiają U mnie był cień przy becie 82 a czulość mają od 10
Te z apteki ,ale dziś skoczę po nowe jutro może będzie więcej widaćDo tych nie mam zaufania tak jak do tych z Rossmana a i w sumie każdy może oszukać, ale też u mnie na takim teście wyglądała baaardzo wczesna ciąża xd a na pinki był duch ducha ducha
Ja też miałam z apteki, ale nie pamiętam jak się nazywają. W ogóle czasami test nazywa się inaczej a wygląda tak samo z różnych "firm". Trzeba patrzeć kto produkuje, która fabryka w ChinachTe z apteki ,ale dziś skoczę po nowe jutro może będzie więcej widać