reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciaza czy przeziebienie?

Dzis zrobilam test. Po 10 minutach taka blada kreseczka się pojawiła... nie nakręcam się, test powtórzę w piatek
nie chce być nie miła , ale test czyta się w odpowiednim czasie tzn pewnie 5minur potem wynik może być przekłamany , a jaka czułość Testu ? Nie możesz iść na betę ?

reklama
Test o czułości 10.
Na ulotce pisze ze wynik juz w 3 minuty natomiast po 10 min zignorować wynik.
Na betę niestety nie pojde na razie ponieważ tu w niemczech trzeba mieć skierowanie wiec najpierw musiala bym isc do rodzinnego a jestem konkretnie przeziębiona i to się wiąże z wykonaniem testu na covid wiec odpuszczam i siedzę w domu na razie. Dzięki za odpowiedź, na razie tak jak napisałam nie nakręcam się i testuje za 2 dni ponownie

Test o czułości 10.
Na ulotce pisze ze wynik juz w 3 minuty natomiast po 10 min zignorować wynik.
Na betę niestety nie pojde na razie ponieważ tu w niemczech trzeba mieć skierowanie wiec najpierw musiala bym isc do rodzinnego a jestem konkretnie przeziębiona i to się wiąże z wykonaniem testu na covid wiec odpuszczam i siedzę w domu na razie. Dzięki za odpowiedź, na razie tak jak napisałam nie nakręcam się i testuje za 2 dni ponownie
najlepiej by było jakbyś zrobiła test w dniu miesiączki mniej stresu , rozumiem to siedź w domu i dbaj o siebie

Dzis zrobilam test. Po 10 minutach taka blada kreseczka się pojawiła... nie nakręcam się, test powtórzę w piatek
Wiem, że Ci zależy, ale po 10 minutach nie ma co odczytywać testu, bo jest już nieważny. Kreseczka powinna pojawić się w czasie wskazanym w instrukcji. Dla pewności powtórz, ale na spokojnie za parę dni.

Do góry