jasani
Fanka BB :)
Możesz zaznaczyć gdzie dokładnie bo za Chiny Ludowe ja nic nie moge dojrzeć.Ja widzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz zaznaczyć gdzie dokładnie bo za Chiny Ludowe ja nic nie moge dojrzeć.Ja widzę.
Gdybym potrafiła to pewnie niestety nie wiem jak to się robi ale kreskę widzę na pierwszy rzut oka. Zresztą przechodzilam przez to ostatnio. Też dalam zdj i nikt nic nie widział. Ja widziałam i ciąża jestMożesz zaznaczyć gdzie dokładnie bo za Chiny Ludowe ja nic nie moge dojrzeć.
najlepiej powtórzyć z czułością 10. Albo iść na bete. Niby przebija druga kreska, ale lepiej się upewnićNegatywny?
Wygląda trochę jak zalany. Spóźnia Ci się okres? Najlepiej powtórzyć test lub beta.Negatywny?
Ja niestety taki mialam i nadszedl okres ale mam nadzieje ze u Ciebie okaze sie ze to ciazaNegatywny?
Wg mnie zalany. Zawsze dawaj tyle kropli ile jest oznaczone - nie mniej nie więcej. I rób z rannego moczu wtedy najbardziej miarodajnyNegatywny?
Ciąży nie ma, a szkoda ale i tak czekam na wizytę. Może się wyjaśnia moje dolegliwości.Jakas kreska jest, moze udalo sie. Napisz jak beta