reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Madmax - gratulacje!!! Trzymamy mocno za Was! Jesli maluszki są już poza inkubatorkami to teraz tylko trzymam za przybieranue na wadze!!!!

Sodie - koniecznie prześlij komuś nr telefonu,bo po Madmax takiej ciszy nie zniesiemy!!!! Trzymaj sie dzielnie,czas masz dobry,a lekarze wiedza co robią. Będziesz miec zastrzyk to i plucka dadzą radę!!!!Uridzisz piękne,zdrowe dzieci,a my znowu będziemy mogły sie zachwycać. Tylko proszę,daj którejś znać!

I witam nowe mamusie!!!!

reklama
Sodie - nic sie nie martw, jak dziewczyny pisza - bedziesz pod opieka lekarzy. Ja sie balam, ze w domu mi wody odejda, a przy blizniakach jest ryzyko wypadniecia pepowiny no I wtedy panika, bo to zagrozenie dla maluszka. Bedzie dobrze! Juz niedlugo pezytulisz swoje dzieciaczki!!! Trzymam kciuki i koniecznie daj na siebie jakies namiary zebysmy byly na biezaco - my ciocie forumkowe :) Trzymaj sie!!!!! &&&&&&&&

Madmax gratulacje:)

Sodie wszystko bedzie dobrze! Za niedlugo wrocisz do domku z maluszkami zdrowymi i szczesliwymi. Dobilas ladnego tygodnia:)
Ze szpitalem Cie rozumiem bo nie wyobrazam sobie spania bez cieplej dupci mojego dziada:p no ale tak jest lepiej dla naszych dzieci, poza tym szybko zleci zobaczysz:) trzymam kciuki&&&&&&&

Sodie- ale nowina:) trzymaj się dzielnie, jutro jak już będziesz w szpitalu to zobaczysz że nie jest strasznie i będziesz czuła się bezpieczniej bo dzieciaczki pod większą kontrolą:) Trzymam kciuki razem z moimi chłopakami za waszą trójeczkę:)

Dziewczyny dałam numer lilonce i maggi :) Ja mam chyba nerwicę żołądka , strasznie się boję , może dlatego,że nie cierpię szpitali . Niestety prędzej czy później to bym tak czy siak tam trafiła. Pewnie jak zobaczę moją panią dr to się trochę uspokoję jutro ....

Sodie - szpital nie unikniemy,a strach jest naturalny. Byle jak najspokojniej! Łatwo mi sie mówi,bo jeszcze wszystko przede mną,ale dasz radę! Gdybyśmy nie dawały to nie mialybysmy bliźniaków!!!Los wie co robi! A my jesteśmy z Tobą! I dawaj znać dziewczynom,żebyśmy tu z wrażenia nie urodziły!

Sodie - odwagi! jak widzisz wszystkie trzymamy za Ciebie i za dzieciaczki kciuki, bedzie dobrze!

tigla- 3x1 praktycznie od samego początku ciąży, nie pamiętam dokładnie ceny, zawsze kupuję 2 lub 3 opakowania na raz, ale tanie to to nie jest.
A i jeszcze dowiedziałam się, że fakt jednokosmówkowości to "patologia" i jak już dotrwam z tą "patologią" do 35-37 tygodnia to raczej nikt nie będzie chciał ryzykować sn tylko będą robić cc. Oczywiście ważnych jest wiele czynników, ale o ile nie będzie nieprzewidzianych i nagłych akcji to pród naturalny podobno nie wchodzi w grę...

Ostatnia edycja:
Sodie musisz spojrzeć na to wszystko z drugiej strony : pomyśl jak mało czasu zostało do momentu pierwszego spojrzenia i dotyku Twoich bąbelków.:-)

Asiek ja tez brałam 3x1. Pod koniec mi zmienił na jedno opakowanie 2x1.
A ceny u mnie w aptekach wahały sie od 26-44zl. Po prostu sprawdzałam, która apteka ma aktualnie promocje.

reklama
Madmax wreszcie,gratuluję bobasków i cieszcie się sobą a reszta jakoś się ułoży:)Twoje dzieciaczki są z tego samego dnia co moja ciocia,u której byliśmy w sobote na balandze z okazji 60-tych urodzin-heh.
Sodie Ty też widzę,że tuż,tuż ale nie martw się!!!Ja też pewnie bym się trochę cykała,ale w sumie bezpieczniej dla dzieci i jak coś to już napewno zdążysz na porodówke:)Pisz koniecznie na bieżąco jak sytuacja.
O rany jak to wszystko szybko leci i nasza kolejka się przesuwa do przodu,o rany jak ja bym chciała dotrwać do 36 tygodnia:)
No a ja mam wizytę walentynkowa u lekarza i zobaczymy jak sytuacja....

Do góry