Maggie basen jest jak najbardziej wskazany. Wiadomo, że w wersji rekreacyjnej :-). Bardzo korzysstnie działa na kręgosłup-ogólnie woda zmniejsza ten ciężar, który dzwigamy na codzień. Lekarz mi polecał, ale niestety u mnie na wsi nie mam basenu. Jeżeli jestes podatna, bądz boisz sie infekcji to po basenie zastosuj globulki vegentalginu. Terminu cc nie znam. Jest dużo składowych, więc nie jest to proste do ustalenia. Lekarz mówił, że nie chce dopuścic do sytuacji że poród sam sie zacznie. Musi sie tez skonsultować z diabetologami. Po prostu wielka niewiadoma. Ja tez za dużo szczegółów nie chcę znać, bo potem będę sie denerwować.
W poradniku J.Tracz wyczytałam, aby unikac dawania bliżniakom imienia na tą samą literę.
Właśnie któras pytała o książki. Ja o bliżniakach mam tylko jedną-jestem z niej zadowolona J.Tracz "Bliźnięta-poradnik dla rodziców".
Skoro Wy zakładacie drużynę, to moje gwiazdy moga biegać z pomponami no i oczywiście Wasi chłopcy mogą sie w nich bez pamięci podkochiwać :-)
Tez od wczoraj gnębi mnie sprawa tych sterydów. Zaden z moich lekarzy o tym nie wspomniał. Może dostanę na porodówce jak Marcikuk.