reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Nuggy- gratulacje. Sliczne kruszynki. Jak dlugo beda w szpitalu?

Dziewczyny a do mnie wlasnie dotarlo, ze to już jutro:szok::szok::szok: właśnie się dowiedziałam godzinę cesarki. Tak wiec mam przyjąć o 7:15 a cesarka będzie ok 8-8.30 rano czyli polskiego czasu godzina pózniej będzie. Trzymajcie kciuki . Ja jak tylko będę mogła to się odezwę bo mam internet w tel.
Malena- ty jeszcze wytrzymaj trochę :-)
Marcikuk i Gienek- wy się jeszcze nie stresujcie bo dużo czasu jeszcze macie choć ty Marcikuk już powoli szykuj torbę :-)

reklama
Czesć dziewczyny, w końcu troszke luzu co moge was poczytac i popisać, u nas grypowo ;/ córcia chodzi od wrzesnia do przedszkola i mamy kratkowe chodzenie ;/ 2 tyg temu tydz nie chodzila bo kaszel straszy, tydzien pochodziła i od pt. znowu kaszel, ja juz 3 noc z rzedu nie śpię jestem wykonczona, sil mi kompletnie brak na dodatek mnie tez rozbiera :(.

GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH DZIEWCZYN :) Zdróweczka dla Kacperka i żeby dziewczynki szybciutko na wadze przybierały i do domku z mamusią smignęły :*

Lola - będę trzymać kciuki za Ciebie kochana z całych sił :-)!!!! U mnie dopiero jutro 36 tc więc jeszcze troszkę wytrzymać.... Czekamy na wieści!

Lola - noooooooooooooo to juz jutro :szok::szok::szok::szok::szok::szok: masakra, kurcze a taki odlegly termin sie wydawal. No kochana to ja sie dzisiaj klade spac z zacisnietymi ksciukami a jutrto jak wstane to mam nadzieje juz beda dobre wiesci od ciebie.
Co do torby to owszem zaczynam szykowac. Ja mam zamiar jeszcze co najmniej do 20 listopada pochodzic w trojpaku ale....przezorny zawsze ubezpieczony
Trzymaj sie dzielnie i sciskam mocno kciuki za Lenke zeby ci zrobila niespodzianke i byla duzo wieksza niz sie spodziewacie. O Mateuszka sie nie martwimy bo chlopisko jak dąb :-)

Malena, Marcikuk - trzymajcie sie dziewczynki dzielnie. Wkrotce Wy bedziecie najszczesliwszymi mamusiami z dzidziusiami przy piersi...
Malena - Ty juz 36 tydz - super! ODPOCZYWAJ! :-)
Marcikuk - oby tak dalej do 37 tyg przynajmniej :-)
I reszcie dziewczyn powodzenia i odpoczywajcie, bo to bardzo wazne. Trzymam kciuki za wszystkie :-)

hej dziewczyny,
Wróciłam ze szpitala. Z mezem. W niedziele urodziłam 3 piekne dziewczynki - wszystkie zywe i zdrowe - tyle, ze zbyt malutkie zeby im byo dane zyc. Lekarze zrobili wszystko co mogli - walczylismy do ostatnich sil - lezealam na kolkach 5 dni bez ruchu - niestety szyjka si eskrocila i mialam rozwarcie, bo mialam zwykla ciazowa grzybice.
Nie wiem jak sobie dac teraz rade, ale nie mam wyjscia bo ja zyje.. A moglo sie skonczyc roznie. Urodziłam naturalnie wszystkie 3 malutkie.
Chcialam Wam podziekowac za wsparcie i zyczyc wszystkiego co najlepsze z calego serca.
Bede Wam kibicowac...

reklama
Do góry