reklama
elunia77
Aktywna w BB
Tak mi przykro... :-
-
-
-
-(
Katka- nie wierzę i nie umiem powstrzymać łez to takie straszne, bardzo Ci współczuję i mam nadzieję,że już niedługo powrócisz tutaj do nas z dobrą nowiną,że znów jesteś w ciąży ["] ["] ["] dla Twoich trzech cudownych aniołków.
Lola- bardzo mocno zaciskam za Ciebie kciuki, wszystko będzie dobrze, Lenka jest silna,więc na pewno sobie poradzi!
Onlyone- ja mam termin wg ostatniej @ na 12 stycznia 2013 a wg USG na 14 stycznia 2013,ale...tak jak mówisz,że ciąża bliźniacza to tak max do 37 tygodnia,więc podejrzewam,że jak donoszę to urodzę albo przed samą Wigilią albo przed Sylwestra..
Lola- bardzo mocno zaciskam za Ciebie kciuki, wszystko będzie dobrze, Lenka jest silna,więc na pewno sobie poradzi!
Onlyone- ja mam termin wg ostatniej @ na 12 stycznia 2013 a wg USG na 14 stycznia 2013,ale...tak jak mówisz,że ciąża bliźniacza to tak max do 37 tygodnia,więc podejrzewam,że jak donoszę to urodzę albo przed samą Wigilią albo przed Sylwestra..
jasmina84
Fanka BB :)
Kasiu dopiero przeczytałam Twoj post. Teraz i ja siedzę i płaczę. Tak nie powinno być:-
-(Chciałabym abyś za chwilę napisała, że to żart i wszystko jest dobrze. Ściskam Cię teraz mocno i jestem z Tobą i będę się modlić za CIebie i Twoje kruszynki w niebie. Ważne, że Ty żyjesz i zobaczysz, wszystko się ułoży. Bog nie może być taki okrutny. Po prostu nie może :-
-
-
-
-(
reklama
Podziel się: