reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Też weszłam zobaczyć czy już dała jakieś info...Ale cisza...

Dziewczyny mój suwak mnie przeraża:szok: TERAZ MOJA KOLEJ...Dziwne uczucie... Moja godzina W nieubłaganie nadchodzi:-) A najlepsze jest to, że kompletnie do mnie to nie dociera. Maluszki już mają mało miejsca co rusz jakiś łokietek czy inną część ciałka wypychają - pewnie się przeciągają. Ale niech jeszcze posiedzą z tydzień. 22 w poniedziałek mam wizytę u gin a 23 ktg w szpitalu i może coś się zacznie dziać:-)

No Malena ty nastepna jestes. Kurcze a potem co? Ja ????!!!!!!!!
Wez ty siedz w tym trojpaku jak najdluzej :)
Kurcze niech ta Lola da juz znac ze dzieciaczki sa cale i zdrowe bo nie wytrzymuje napiecia. Po wczorajszych koszmarnych wiesciach od Katki o niczym innym nie mysle. Emek prawie dal mi bana na forum
Jakies wiesci od Sylhy masz???

Dziewczyny Lola się na razie nie odzywa,ja po wczorajszej wiadomości od Katki nie spałam całą noc a jak zasnęłam to śniły mi się koszmary,że ja też rodziłam,leżałam w szpitalu i lało się ze mnie mnóstwo krwi:((

Dzięki dziewczyny - już jestem :-)

Odp: Mamy listopad 2012
Cesarka minęła bezboleśnie . Mateuszek waży 2650g a Lenka okazała się jeszcze mniejsza niż na USG  bo 1380g. Oboje maja się dobrze. Niestety Lenki nie mogłam potrzymac bo ja badali i teraz jest na innym piętrze w inkubatorze.
Mati ma długie ciemne włoski a Lenka prawie lysa Mała oddycha samodzielnie jednak musi zostać w szpitalu do czasu aż nabierze wagi.
Ja czuje się dobrze, mąż jest przy mnie cały czas i mi pomaga.
Synus jest przesliczny i nie mogę się napatrzec. Karmiłam go już piersią chyba 1,5 godz Dopiero wieczorem zobaczę córeczkę albo jutro. Mąż do niej chodzi . Właśnie mąż poszedł zobaczyć co u małej
Pozdrawiamy serdecznie.

Lola - no to gratuluje ci sierdecznie. Mateuszek piekna waga a Lenka najwazniejsze ze oddych samodzielnie. Szybko nabierze wagi i bedziesz mogla ja tulic w nieskonczonosc. Buziaki dla dzielnej mamy i malenstw

Niestety moja radość minęła . Mąż wrócił od Lenki i może mieć jakaś wadę genetyczną .... Mamy czekać do 17 i wtedy coś się dowiemy.

reklama
Do góry