reklama
Też weszłam zobaczyć czy już dała jakieś info...Ale cisza...
Dziewczyny mój suwak mnie przeraża
TERAZ MOJA KOLEJ...Dziwne uczucie... Moja godzina W nieubłaganie nadchodzi:-) A najlepsze jest to, że kompletnie do mnie to nie dociera. Maluszki już mają mało miejsca co rusz jakiś łokietek czy inną część ciałka wypychają - pewnie się przeciągają. Ale niech jeszcze posiedzą z tydzień. 22 w poniedziałek mam wizytę u gin a 23 ktg w szpitalu i może coś się zacznie dziać:-)

Dziewczyny mój suwak mnie przeraża

No Malena ty nastepna jestes. Kurcze a potem co? Ja ????!!!!!!!!
Wez ty siedz w tym trojpaku jak najdluzej
Kurcze niech ta Lola da juz znac ze dzieciaczki sa cale i zdrowe bo nie wytrzymuje napiecia. Po wczorajszych koszmarnych wiesciach od Katki o niczym innym nie mysle. Emek prawie dal mi bana na forum
Jakies wiesci od Sylhy masz???
Wez ty siedz w tym trojpaku jak najdluzej
Kurcze niech ta Lola da juz znac ze dzieciaczki sa cale i zdrowe bo nie wytrzymuje napiecia. Po wczorajszych koszmarnych wiesciach od Katki o niczym innym nie mysle. Emek prawie dal mi bana na forum
Jakies wiesci od Sylhy masz???
Dzięki dziewczyny - już jestem :-)
Odp: Mamy listopad 2012
Cesarka minęła bezboleśnie . Mateuszek waży 2650g a Lenka okazała się jeszcze mniejsza niż na USG bo 1380g. Oboje maja się dobrze. Niestety Lenki nie mogłam potrzymac bo ja badali i teraz jest na innym piętrze w inkubatorze.
Mati ma długie ciemne włoski a Lenka prawie lysa Mała oddycha samodzielnie jednak musi zostać w szpitalu do czasu aż nabierze wagi.
Ja czuje się dobrze, mąż jest przy mnie cały czas i mi pomaga.
Synus jest przesliczny i nie mogę się napatrzec. Karmiłam go już piersią chyba 1,5 godz Dopiero wieczorem zobaczę córeczkę albo jutro. Mąż do niej chodzi . Właśnie mąż poszedł zobaczyć co u małej
Pozdrawiamy serdecznie.
Odp: Mamy listopad 2012
Cesarka minęła bezboleśnie . Mateuszek waży 2650g a Lenka okazała się jeszcze mniejsza niż na USG bo 1380g. Oboje maja się dobrze. Niestety Lenki nie mogłam potrzymac bo ja badali i teraz jest na innym piętrze w inkubatorze.
Mati ma długie ciemne włoski a Lenka prawie lysa Mała oddycha samodzielnie jednak musi zostać w szpitalu do czasu aż nabierze wagi.
Ja czuje się dobrze, mąż jest przy mnie cały czas i mi pomaga.
Synus jest przesliczny i nie mogę się napatrzec. Karmiłam go już piersią chyba 1,5 godz Dopiero wieczorem zobaczę córeczkę albo jutro. Mąż do niej chodzi . Właśnie mąż poszedł zobaczyć co u małej
Pozdrawiamy serdecznie.
reklama
Podziel się: