reklama
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Niuleczka- tam gdzie zwykle:w slepie internetowym
Dobrej nocki
Dobrej nocki
Nie wiem skad jestes ale pamietaj ze moze stac sie tak, ze dlugo bedziesz na niego czekala. Jak ja go zamawialam to mialam czekac ok 9 miesiecy na kolor, ktory chcialam, wiec kupilam inny kolor. Moze teraz czeka sie krocej.Yummy_mummy_82 - gdzie zamawiasz swój baby jogger city select? jest jakieś oficjalne przedstawicielstwo w Polsce?
Pamietajcie dziewczyny, ze gondola jest czescia spacerowki wiec przypuszczam ze trudno bedzie dostac taki wozek rozparowany...
Yummy_mummy_82
Nieee raczej nie- dzwonilam i pytalam: tydzien do dwoch trwa realizacja transakcji- nie sprowadzaja ich na zamowienie, maja na stanie
toliveistodie
Nie wiem skad jestes ale pamietaj ze moze stac sie tak, ze dlugo bedziesz na niego czekala. Jak ja go zamawialam to mialam czekac ok 9 miesiecy na kolor, ktory chcialam, wiec kupilam inny kolor. Moze teraz czeka sie krocej.
Pamietajcie dziewczyny, ze gondola jest czescia spacerowki wiec przypuszczam ze trudno bedzie dostac taki wozek rozparowany...
Dokładnie, gondola jest obudową spacerówki - dzisiaj odbieram wózek to powiem coś więcej o gondoli innej firmy do joggera
Szkoda,ze nie ma zadnej mamy z moich okolic w Skorzewie jedynie mam rodzine,a w Luboniu mamy oddzial firmy rodzinnej. A tak zawsze trzymam sie okolic Sucy Las-Piatkowo(przyzwyczajenia). Drogie Panie,a co jesli chodzi o wyprawke dla mnie i chlopakow do szpitala(bede rodzic na Polnej-nie widze innej alternatywy w Poznaniu) pomozecie mi z lista co zabrac i w jakich ilosciach?To moja pierwsza ciaza a lekarz mowil zeby lepiej po malu pakowac torbe w razie "W" zeby potem sie nie stresowac i nie krzyczec w nwerwach na meza
Cześć dziewczyny
Jeśli chodzi o wózek,my z mężem postanowiliśmy kupić używany,najzwyklejszy jeden obok drugiego i trafiła nam się okazja za 300zł,stan idealny,po doświadczeniach z wózkiem dla Gabi stwierdziliśmy,że nie warto wydawać kupy kasy na coś co będzie zaraz stało na strychu,tym bardziej że w większości poruszamy się autem.
Dziewczyny,tak szczerze jak uważacie czy przy bliźniakach bezpieczniejszy jest poród przez cc czy sn?Człowiek mając tyle czasu naczyta się w necie różnych rzeczy
Jeśli chodzi o wózek,my z mężem postanowiliśmy kupić używany,najzwyklejszy jeden obok drugiego i trafiła nam się okazja za 300zł,stan idealny,po doświadczeniach z wózkiem dla Gabi stwierdziliśmy,że nie warto wydawać kupy kasy na coś co będzie zaraz stało na strychu,tym bardziej że w większości poruszamy się autem.
Dziewczyny,tak szczerze jak uważacie czy przy bliźniakach bezpieczniejszy jest poród przez cc czy sn?Człowiek mając tyle czasu naczyta się w necie różnych rzeczy
manila29
tutaj fajnie napisane jest co na wyprawke potrzebne( korzystalam z tej listy) oraz do szpitala Torba do szpitala
pozaty polecam poszukac na BB forum jest kilka watkow ktore mi tez pomogly co potrzebne
pozaty polecam poszukac na BB forum jest kilka watkow ktore mi tez pomogly co potrzebne
Agata88 do szpitala dla dzieci to tylko chusteczki nawilzane sa potrzebne, reszte daje szpital, ja mialam dodatkowo czapeczki zeby po kapieli zakladac i skarpetusie, i dowiezli mi kocyki ale ja rodzilam w listopadzie wiec chlodno bylo, a dla siebie to w sumie standard, mialam pizamke, klapki + klapki do kapieli, 2 reczniki, majtki zwykle bawelniane na po porodzie, skarpetki, kosmetyki, ja zamiast szlafroka mialam taki sweter duzy, ja mialam ze soba poduche do karmienia (rogala) i sie super przydala bo po cc bolal brzuch (jak chcesz to swoja bede wlasnie sprzedawac), mialam jeszcze wkladki laktacyjne, 2 staniki do karmienia, i laktator (zaczynal mi sie nawal pokarmu i bardzo sie to przydawalo zeby sobie ulge przyniesc) i w sumie mialam kilka pieluch tetrowych, tez sie nadaly czy dla dzieci czy dla mnie do wytarcia rak np.
reklama
agucha1986
witam się i ja w chłodny wręcz zimy poranek po mało co przespanej nocy, coś dzisiaj mi się spać nie chciało a jak rano usnęłam to spałam jak zabita
co do wózków ja też chcę kupić używany, można naprawdę w dobrej cenie wyrwać
madzix81 ja jeszcze nie zaczelam kompletować wyprawki tak jakoś póki co muzę leżeć czekam na pozwolenie lekarza na dłuższy pobyt poza domem i wtedy może coś kupię... póki co to na necie patrzę obserwuję i mniej więcej wiem co chcę....no a że poród może być wcześniej no nastawiam się na to nastawiam także mam zamiar w marcu już się przygotowywać
co do wózków ja też chcę kupić używany, można naprawdę w dobrej cenie wyrwać
madzix81 ja jeszcze nie zaczelam kompletować wyprawki tak jakoś póki co muzę leżeć czekam na pozwolenie lekarza na dłuższy pobyt poza domem i wtedy może coś kupię... póki co to na necie patrzę obserwuję i mniej więcej wiem co chcę....no a że poród może być wcześniej no nastawiam się na to nastawiam także mam zamiar w marcu już się przygotowywać
Ostatnia edycja:
Podziel się: