Monia no tez zaluje strasznie ze usg nie zrobil jeszcze. My z M tacy poszlismy podekscytowani ze nareszcie sie dowiemy i d...No wlasnie ciesze sie ze chociaz zajrzal do maluchow i troche mnie uspokoil. Czekam niecierpliwie teraz 2tyg na usg..A smarujesz brzuszek, ze skora taka napieta? Bo ja sie tak boje rozstepow ze codziennie smaruje albo oliwka zwykla na mokro albo oliwa z oliwek bo podobno bardzo dobrze dziala i w ciagu dnia jeszcze balsamem..I mam skore taka nawilzona caly czas.Pozdrow swoje iskierki jak bedziesz serduszek dzisiaj sluchac
Gruba żaba (fajna nazwa)!Witamy:-):-) Ale masz dobrze, ze juz znasz plec maluchow.. a sa jednokosmowkowe czy dwu?A co do ludzi to normalne..Ja sie zbytnio narazie nie pcham w kolejkach czy gdzies..narazie nie jest mi ciezko to cierpliwie czekam ale jeszcze troche i bede sie pchac gdzie popadnie
Madzia842 to dopiero 12tydz dlatego taka ospala jestes ale to przechodzi, nie martw sie:-) mi tak miedzy 3-4 miesiacem przeszlo i teraz jestem pelna energiiwymioty za to mialam do konca 4 ale tez juz jest spokoj. Najgorszy ten poczatek.
Gruba żaba (fajna nazwa)!Witamy:-):-) Ale masz dobrze, ze juz znasz plec maluchow.. a sa jednokosmowkowe czy dwu?A co do ludzi to normalne..Ja sie zbytnio narazie nie pcham w kolejkach czy gdzies..narazie nie jest mi ciezko to cierpliwie czekam ale jeszcze troche i bede sie pchac gdzie popadnie
Madzia842 to dopiero 12tydz dlatego taka ospala jestes ale to przechodzi, nie martw sie:-) mi tak miedzy 3-4 miesiacem przeszlo i teraz jestem pelna energiiwymioty za to mialam do konca 4 ale tez juz jest spokoj. Najgorszy ten poczatek.
Ostatnia edycja: