Agnieszka Pe
Fanka BB :)
Super! Gratulacje i trzymajcie się!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Gratulacje i trzymajcie się!
Ze smyka, polecam bardzo fajneOjej jakie słodziaki . Dużo zdrówka dla was .
Skąd różki?
Też byliśmy namawiani. Byliśmy zainteresowani. Ale... Coś było nie tak. Czytaliśmy wszystko co mogliśmy znaleźć. Dostaliśmy materiały od nich, aby zobaczyć ilu ludzi z tego skorzystało i na jakie choroby. Tylko nigdzie nie było, czy to w czymś pomogło. Zapytałam panią, a ona najpierw się zacięła, a potem powiedziała, no wyzdrowieli. Nie przekonało mnie to. Nie znalazłam wyników podania komórek macierzystych dziecku z autyzmem (jakieś lekkie spektrum), podają, ale nie widzę wyników.to jest akurat mit, który być może powstał z tego, że gdy choroba, na którą zapada dziecko ma podłoże genetyczne, wtedy nie można użyć jego własnych komórek macierzystych, bo też mają tę mutację. Ja się zastanawiam z innego powodu. Czy jest sens skoro w domu będzie szpik bliźniaka genetycznego w razie potrzeby, której oczywiście mam nadzieję nie będzie (u mnie 1 jajowe chłopaki)
Właśnie ja bardzo dziwnie czułam się podczas rozmowy. Było to bardzo nachalne ale żadnych konkretów.Też byliśmy namawiani. Byliśmy zainteresowani. Ale... Coś było nie tak. Czytaliśmy wszystko co mogliśmy znaleźć. Dostaliśmy materiały od nich, aby zobaczyć ilu ludzi z tego skorzystało i na jakie choroby. Tylko nigdzie nie było, czy to w czymś pomogło. Zapytałam panią, a ona najpierw się zacięła, a potem powiedziała, no wyzdrowieli. Nie przekonało mnie to. Nie znalazłam wyników podania komórek macierzystych dziecku z autyzmem (jakieś lekkie spektrum), podają, ale nie widzę wyników.
W pewnym momencie wyglądało to jak targowanie się na targu. Naprawdę zeszli z ceny. I nie podobało mi się to. Mówimy o ewentualnym ratowaniu moich dzieci, a nie o sprzedaży ziemniaków na targu. To jest kupa pieniędzy. Opłata roczna również mała nie jest. Natomiast jesteśmy w tej dobrej sytuacji, że mamy bliźniaki. W razie potrzeby, bliźniak poratuje. A jak nie to mama, albo tata. To nie jest sytuacja bez wyjścia.
Jeśli się boisz i możesz sobie na to pozwolić- spoko. Bierz. Serio. Spokój tego serca najważniejszy. Jeśli nie - nie martw się, bo wciąż są inne rozwiązania w razie potrzeby
Ja nie doradzę. Myśmy kupili najtańszy na rynku. Nawet nie pamiętam jak się nazywał. A kupiliśmy taki, bo w okolicach 8-9 miesiąca chcieliśmy kupić wózek sportowy Thula. Ten najtańszy przetrwał lato, jesień i zimę, chodzenie po śniegu, lodzie, błocie, w lesie, na wałach przeciwpowodziowych itd. Czy go komuś polecę? Na pewno nie Ale sportowy thula jak najbardziejDziewczyny co tu tak cicho?
Chciałabym spytać jakie macie bryki dla swoich dzieci? Ma któraś valco snap duo trend? Dzisiaj na żywo w sklepie wyglądał super i poważnie poważnie nad nim zastanawiamy.
Ja mam Bugaboo Donkey Duo. Super się składa, jest lekki, poręczny i zgrabny jak na kombiDziewczyny co tu tak cicho?
Chciałabym spytać jakie macie bryki dla swoich dzieci? Ma któraś valco snap duo trend? Dzisiaj na żywo w sklepie wyglądał super i poważnie poważnie nad nim zastanawiamy.
Ja mam taki.Bardzo fajny,polecam Lekki łatwy w obsłudze ładnie wyglądaDziewczyny co tu tak cicho?
Dziewczyny co tu tak cicho?
My kupiliśmy Valco Snap Duo Sport. Dokupiliśmy podpórkę do gondolek żeby się nie bujały i pompowane koła żeby mieć większą amortyzację. Czy polecam nie wiem bo jeszcze nówka sztuka nieśmigana czeka w domku na kwietniowe spacerki , ale raczej opinie dobre czytałam wszystkie. Dla mnie bardzo ważna była waga i szerokość tego wózka. Wizualnie też nam się spodobał.Dziewczyny co tu tak cicho?