Jakoś idzie ale wczoraj poczułam pierwsze kopnięcia bardzo wcześnie, ale to na pewno było toCześć dziewczyny jak sobie radzicie w te upały? Jak się czujecie?
reklama
Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
Hejj No nie jest lekko. Cień moim przyjacielem ogólnie wszystko dobrze, ale brzusio spory i czuje ,że muszę chodzenie lekko ograniczyć. Teraz mam 30 tydzień. A jak u Ciebie?Cześć dziewczyny jak sobie radzicie w te upały? Jak się czujecie?
kasiula8878
Fanka BB :)
U mnie znowu takie zawroty głowy w nocy nie mogłam ruszyć glowa z boku na bok bo wszytko tak wirowało nie wiem co się dzieje a serducho to myślałem że mi wyskoczy niech te upały się już skoncza
Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
No to bardzo możliwe,że przez upały... A który masz teraz tydzień?U mnie znowu takie zawroty głowy w nocy nie mogłam ruszyć glowa z boku na bok bo wszytko tak wirowało nie wiem co się dzieje a serducho to myślałem że mi wyskoczy niech te upały się już skoncza
Olga.K
Zaangażowana w BB
Oj bido kochana, widzę że mamy podobnie tyle, że ja już odliczam dni do porodu (zostały 3)U mnie znowu takie zawroty głowy w nocy nie mogłam ruszyć glowa z boku na bok bo wszytko tak wirowało nie wiem co się dzieje a serducho to myślałem że mi wyskoczy niech te upały się już skoncza
Ale też ledwo żyję. Mierz sobie ciśnienie czy jest ok
kasiula8878
Ciesnienie jest ok to w poniedziałek idziesz do szpitala?Oj bido kochana, widzę że mamy podobnie tyle, że ja już odliczam dni do porodu (zostały 3)
Ale też ledwo żyję. Mierz sobie ciśnienie czy jest ok
kasiula8878
22i6No to bardzo możliwe,że przez upały... A który masz teraz tydzień?
Olga.K
Zaangażowana w BB
Uf to całe szczęście we wtorek na 8.00 mam być na IPCiesnienie jest ok to w poniedziałek idziesz do szpitala?
Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
No to już połowa za tobą
reklama
Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
A jak jest u was dziewczyny z ruchami? Dużo ich w ciągu dnia? Liczycie jakoś? Ja właśnie mam ten 30 tydzień i jakoś tak nie jest ich za wiele, biorąc pod uwagę ,że siedza tam dwie dzidzie...
Podziel się: