reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyn ale te leżące od kiedy zaczęłyście kupować wyprawkę i pakować torbę wrazie w do szpitala mam krążek u mnie dziś 23i1 i nie wiem kapletnie czy już się za to zabierać czy nie?

Dziewczyn ale te leżące od kiedy zaczęłyście kupować wyprawkę i pakować torbę wrazie w do szpitala mam krążek u mnie dziś 23i1 i nie wiem kapletnie czy już się za to zabierać czy nie?
Jeśli o mnie chodzi to ja się dopiero teraz zaczęłam przygotowywać. Ciuszki, pranie,prasowanie, zakupy...itd (30tc) torbę do szpitala spakuję tak za tydzień;)

Co było powodem że zaczęłaś dopiero teraz? Nie miałaś chce i żeby to robić wcześniej?
Nie zauważyłam, że pisałaś to pytanko do kobiet leżących;) u mnie nie było właściwe zagrożenia jakiegoś większego, więc też nie czułam potrzeby się wcześniej pakować. Wiem ,że w każdej chwili coś się może stać i lepiej mieć przygotowane na wrazie czego , ale ja dużo rzeczy robię na tz,,ostatnią chwilę,,;)

A jak u Was dziewczyny z napinaniem brzucha? Mi się teraz dosyć często robi mega twardy a przy tym bolesny ... W czwartek mam wizytę u lekarza, oczywiście zapytam o to...

reklama
Do góry