Supwr ze wszystko ok. Nie poznałam, u mnie płeć byla widoczna w 18tc ale wiem ze niektóre juz poznają płeć podczas prenatalnych daj znaka po.Ja byłam wczoraj na usg w luxmedzie bo czuję się tak fantastycznie że aż zwątpiłam czy jestem w tej ciąży... Ale bezsprzecznie dzieciaki są, serducha biją także jest super wyszło 10+2 i jedno ma 3.3 cm a drugie 3.1 cm. 12.02 idę na usg genetyczne!
Tak z ciekawości, czy podczas prenatalnego poznałaś już płeć któregoś dziecka? Niektóre babki piszą że lekarz był już w stanie określić ale nie wiem na ile to możliwe przy bliźniakach...
reklama
Wiem, że to nie było pytanie do mnie, ale ja akurat poznałam już płeć na pierwszych prenatalnych. Lekarz wodzisl wyraźnie dwa "ogony"Ja byłam wczoraj na usg w luxmedzie bo czuję się tak fantastycznie że aż zwątpiłam czy jestem w tej ciąży... Ale bezsprzecznie dzieciaki są, serducha biją także jest super wyszło 10+2 i jedno ma 3.3 cm a drugie 3.1 cm. 12.02 idę na usg genetyczne!
Tak z ciekawości, czy podczas prenatalnego poznałaś już płeć któregoś dziecka? Niektóre babki piszą że lekarz był już w stanie określić ale nie wiem na ile to możliwe przy bliźniakach...
Ja jak byłam na 1 prenatalnych babeczka powiedziała że koło 13 tyg. można określić płeć. U nas nie udało, bo byłam wcześniej. W końcu płeć poznaliśmy na raty w okolicach 18 i 20 tygodniaJa byłam wczoraj na usg w luxmedzie bo czuję się tak fantastycznie że aż zwątpiłam czy jestem w tej ciąży... Ale bezsprzecznie dzieciaki są, serducha biją także jest super wyszło 10+2 i jedno ma 3.3 cm a drugie 3.1 cm. 12.02 idę na usg genetyczne!
Niestety nie, ale też byłam na etapie wyboru wózka. Ten co piszesz to super wygląda i nie jest zbyt szerokiJest tu ktoś kto używał/używa wózka TFK Combi?
I właśnie dlatego nas kusi by go kupić...niestety cena powalaNiestety nie, ale też byłam na etapie wyboru wózka. Ten co piszesz to super wygląda i nie jest zbyt szeroki
Niestety wózki podwójne swoje kosztują. Chyba, że tan sza wersja Valco Baby Snap Duo? My na niego postawiliśmy.I właśnie dlatego nas kusi by go kupić...niestety cena powala
Gdzieś mi właśnie pojawiła się ta nazwa na forach, ale tam chyba gondole wkłada się w spacerówkę...? Tak mi się wydaje. Chyba, że coś źle wyszukałamNiestety wózki podwójne swoje kosztują. Chyba, że tan sza wersja Valco Baby Snap Duo? My na niego postawiliśmy.
Nie, gondole się dokupuje i są niewiele mniejsze od typowych gondoli w wózkach pojedynczych. Ściąga się spacerówkę i wpina gondoleGdzieś mi właśnie pojawiła się ta nazwa na forach, ale tam chyba gondole wkłada się w spacerówkę...? Tak mi się wydaje. Chyba, że coś źle wyszukałam
Aaaa, czyli coś źle spojrzałam. Dzięki za wskazówkęNie, gondole się dokupuje i są niewiele mniejsze od typowych gondoli w wózkach pojedynczych. Ściąga się spacerówkę i wpina gondole
reklama
Duomami
Fanka BB :)
Mój ginekolog powiedział mi w 12tygodniu ze jest na 100% dziewczynka a na 70% chłopczyk pptem na poerwszych prenatalnych 12+5 się potwierdziło.Ja byłam wczoraj na usg w luxmedzie bo czuję się tak fantastycznie że aż zwątpiłam czy jestem w tej ciąży... Ale bezsprzecznie dzieciaki są, serducha biją także jest super wyszło 10+2 i jedno ma 3.3 cm a drugie 3.1 cm. 12.02 idę na usg genetyczne!
Podziel się: