Niemampomyslu
Fanka BB :)
Mi się nie skraca szyjka, 3,65cm mam. Co do porodu to sama nie wiem tak naprawdę. Chciałabym naturalnie ale się boję. A Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja karmię swoje dziewczyny razem już 17 miesięcy. Mam poduszkę Twinny Lu bez niej nie wyobrażam sobie wspólnego karmienia. Karmię w pozycji spod pachy. Wpisz sobie na yt karmienie bliźniąt po angielsku wtedy znajdziesz więcej filmików tutaj pierwszy, który mi się wyświetlił, u nas karmienie wygląda tak samo, tylko ja nie używałam takich rożków do kładzenia dzieci na kanapie i poduszka ta co mam jest sztywniejsza niż ta na filmie, nie trzeba pod nią nic podkładać, dzieci leżą stabilnie. Jak masz jakieś pytania to napisz do mnieDziewczyny macie jakiś link do filmiku z karmieniem piersią bliźniaków
Moje dziewczynki maja już po 4 mc narazie karnie pojedynczo ale coraz częściej karmienie zajmuje godzinę i chciałabym je razem kłaść do piersi
U nas było dziwnie bo moje mając 7 już mleka nie chciały jadły wszystko inneHej Wracam do Was po długiej nieobecności. Jestem mama bliźniaczke z 29t. Teraz maja 7miesiecy urodzeniowe i prawie 5 korygowanie. Mam pytanie Kiedy Wasze bliźniaki zaczęły jesc zupki? Cos innego oprócz mleka? Ile i jak czesto jadly/jedzą mleka w podobnym wieku co sa moje
Znamy sie z korytarza :-) Moja babcia was niezle zagadywala :-) po wpisach skojarzylam ze to Ty :-) Super er masz dziewczynki :-)Ja bujaczki kupiłam używane po 50zl, najlepszy zakup w moim życiu
No podobno to może w każdej chwili się zmienić, ale od 2miesiecy noce są boskie!
Czasem wieczorem długo nie chcą zasnąć, a czasem tylko ze 2razy wsadzę smoczek jak wypadnie i odrazu zasypiają
Znamy sie z korytarza :-) Moja babcia was niezle zagadywala :-) po wpisach skojarzylam ze to Ty :-) Super er masz dziewczynki :-)
moje mają 5,5 miesiąca, korygowane 4,5, mało jedzą, ale już od tygodnia zaczynamy uczyć się jeść zupki a 2razy dziennie do mleka dodaję łyżke kleiku.Hej Wracam do Was po długiej nieobecności. Jestem mama bliźniaczke z 29t. Teraz maja 7miesiecy urodzeniowe i prawie 5 korygowanie. Mam pytanie Kiedy Wasze bliźniaki zaczęły jesc zupki? Cos innego oprócz mleka? Ile i jak czesto jadly/jedzą mleka w podobnym wieku co sa moje