Witam wszystkie, jestem w 7tc byłam dziś na pierwszym usg, ale przez brzuch A nie dopochwowo bo tak robią w UK... Powiedziała że są dwa zarodki ale ze jeden jest dużo mniejszy, jeden wygląda na 7 tydzien, a jeden na 5... Jest to ciąża z b in vitro i miałam podane dwa zarodki, ale beta była tak niska że szczerze byliśmy z szoku jak pow że są dwa, oba serduszka biły... Czy to normalne że jest taka różnica w wielkości?
reklama
OnaZmijeczka
Fanka BB :)
U mnie jeden był na 6 tyg a drugi na 7 mówiła babka że to duża różnica i że nie powinno tak być ale że wcale nie musi się źle skończyć . Oba serca biły ale po 2 tyg już jedno obumarło a różnica tylko się pogłębiłaWitam wszystkie, jestem w 7tc byłam dziś na pierwszym usg, ale przez brzuch A nie dopochwowo bo tak robią w UK... Powiedziała że są dwa zarodki ale ze jeden jest dużo mniejszy, jeden wygląda na 7 tydzien, a jeden na 5... Jest to ciąża z b in vitro i miałam podane dwa zarodki, ale beta była tak niska że szczerze byliśmy z szoku jak pow że są dwa, oba serduszka biły... Czy to normalne że jest taka różnica w wielkości? Zobacz załącznik 1091569
Dzięki za odpowiedź, Przykro mi, a czy z drugim dzieckiem wszystko było w porządku?U mnie jeden był na 6 tyg a drugi na 7 mówiła babka że to duża różnica i że nie powinno tak być ale że wcale nie musi się źle skończyć . Oba serca biły ale po 2 tyg już jedno obumarło a różnica tylko się pogłębiła
I czy sama się oczyściłas czy miałaś jakiś zabieg? Przepraszam za takie pytania ale jestem przerażonaU mnie jeden był na 6 tyg a drugi na 7 mówiła babka że to duża różnica i że nie powinno tak być ale że wcale nie musi się źle skończyć . Oba serca biły ale po 2 tyg już jedno obumarło a różnica tylko się pogłębiła
OnaZmijeczka
Drugie dziecko nie obumarło, ma się dobrzeI czy sama się oczyściłas czy miałaś jakiś zabieg? Przepraszam za takie pytania ale jestem przerażona
Trzymam kciuki za ciebie
Dziękuję bardzoDrugie dziecko nie obumarło, ma się dobrze
Trzymam kciuki za ciebie
Cześć dziewczyny jestem tu nowa, dziś rozpoczął się 28tc, synuś i córcia mają po kilogramie z małym haczykiem, ogólnie moja forma jest całkiem dobra oprócz senności i skracania się szyjki macicy (w tej chwili szyjka ma 3.15). Mamy termin na połowę czerwca, czy są tu mamusie które też mają termin na czerwiec?
Niemampomyslu
Ja mam identycznie z tym ze dwie baby.Cześć dziewczyny jestem tu nowa, dziś rozpoczął się 28tc, synuś i córcia mają po kilogramie z małym haczykiem, ogólnie moja forma jest całkiem dobra oprócz senności i skracania się szyjki macicy (w tej chwili szyjka ma 3.15). Mamy termin na połowę czerwca, czy są tu mamusie które też mają termin na czerwiec?
Ja mam identycznie z tym ze dwie baby.
Jak sobie Dajesz radę w dobie koronawirusa i jeszcze ze skracającą szyjką? Mnie siedzenie w domu już przytłacza, depresja się do mnie dopada Krzywej cukrowej nie chcą mi zbadać, żebym nie siedziała w przychodni, same cuda. Planujesz z lekarzem naturalny poród czy cc?
reklama
Podziel się: