Ojej, wspolczuje. A wiadomo skad sie to wzielo i czy jest uleczalne?
U nas źle...Łucja dostała zoltaczke i okazało się że ma jakąś chorobę wątroby
reklama
mama płci męskiej
Fanka BB :)
Ponoć ja i mąż jesteśmy nosicielami tego, ale to jeszcze nie jest wiadomo do końca co to dokładnie. Raczej nie można tego uleczyć.Ojej, wspolczuje. A wiadomo skad sie to wzielo i czy jest uleczalne?
Uh, a jak ja lecza? Ma naswietlania, jak maluchy po urodzeniu, czy lekami?Ponoć ja i mąż jesteśmy nosicielami tego, ale to jeszcze nie jest wiadomo do końca co to dokładnie. Raczej nie można tego uleczyć.
mama płci męskiej
Lek i witaminyUh, a jak ja lecza? Ma naswietlania, jak maluchy po urodzeniu, czy lekami?
agnieszkaaa88
My Jeszcze w szpitalu ale jutro chyba wychodzimy. Ponad 8 tyg w szpitalu więc już starczy. Córeczki dobrze jedyny problem jak narazie to bolace brzuszki.Ja jak to przeczytałam to odrazu o tobie pomyslalam !!! co u was? Jak twixy?
@agnieszkaaa88 , jak u was? Jak córki? Już w domu jesteście?
O rety! To teraz cały czas ma brać leki? Wam robili już badania?
U nas źle...Łucja dostała zoltaczke i okazało się że ma jakąś chorobę wątroby
Naprawdę długo. A brzuszek to pewnie kołki?My Jeszcze w szpitalu ale jutro chyba wychodzimy. Ponad 8 tyg w szpitalu więc już starczy. Córeczki dobrze jedyny problem jak narazie to bolace brzuszki.
mama płci męskiej
O ile będą działać.jak nie to przeszczep. Nam nie trzeba. Adasia zbadali i jest zdrowy.O rety! To teraz cały czas ma brać leki? Wam robili już badania?
dwaserduszka
Zaangażowana w BB
Część kobietki :-) dziś dowiedziałam się że będę miała cesarkę (tak jak chciałam) bo dziewczynki są miednicowo, ale lekarz chce dopiero zrobić cesarkę w 38+4d :-\ to jest za cztery i pół tygodnia, a ja już nie daje rady, dziewczyny są bardzo duże, brzuch zaraz eksploduje, zgagę mam taką że nic nie mogę jeść i ostatnio schudłam kilo. Mam pytanie na kiedy wy miałyście lub macie terminy cesarek?
reklama
adunnnia90
37+5. Dzieci 2730 i 54 cm, 3010 i 55 cm
Część kobietki :-) dziś dowiedziałam się że będę miała cesarkę (tak jak chciałam) bo dziewczynki są miednicowo, ale lekarz chce dopiero zrobić cesarkę w 38+4d :-\ to jest za cztery i pół tygodnia, a ja już nie daje rady, dziewczyny są bardzo duże, brzuch zaraz eksploduje, zgagę mam taką że nic nie mogę jeść i ostatnio schudłam kilo. Mam pytanie na kiedy wy miałyście lub macie terminy cesarek?
Podziel się: