agnieszkaaa88
Fanka BB :)
No to moje dziewczynki są już na świecie. 29t3d Emilka 1100g Milena 950g. Jak narazie jest dobrze sa w inkubatorach na intensywniej terapii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJE. Dużo zdrówka... koleżanka ma chłopców z 29tc dziś mają 2 lata... było ciężko ale dziś to zdrowe fajne chłopaki...No to moje dziewczynki są już na świecie. 29t3d Emilka 1100g Milena 950g. Jak narazie jest dobrze sa w inkubatorach na intensywniej terapii.
Gratulacje Dużo siły dla Dzidziuszków i piękne imionaNo to moje dziewczynki są już na świecie. 29t3d Emilka 1100g Milena 950g. Jak narazie jest dobrze sa w inkubatorach na intensywniej terapii.
GRATULACJE. Dużo zdrówka... koleżanka ma chłopców z 29tc dziś mają 2 lata... było ciężko ale dziś to zdrowe fajne chłopaki...
Gratulacje Dużo siły dla Dzidziuszków i piękne imiona
No to moje dziewczynki są już na świecie. 29t3d Emilka 1100g Milena 950g. Jak narazie jest dobrze sa w inkubatorach na intensywniej terapii.
Ja jestem w 19tc i brzuch mam jakbym się mocno najadła mdłości i wymioty ustąpiły jakiś miesiąc temu także trzymam kciukiJa też o wiele gorzej przechodzę ciążę bliźniacza. Mam idealne porównanie z pierwszą ciąża,bo termin porodu różnił się o tydzień. Pamiętam jak jeszcze we wrześniu pojechałam na wakacje z płaskim brzuchem i świetnym samopoczuciem , a teraz? Brzuch wielki był już przed pozytywnym testem z powodu wzdęć [emoji14] aktualnie jestem w 11 TC i mam chyba wszystkie objawy ciążowe prócz wymiotów (jednak mdłości są). A jak mi zapachy przeszkadzają.. mam nadzieję,że w 2 trymestrze się to uspokoi,bo oszaleje
Gratulacje! Życzę dużo zdrowia i informuj nas!No to moje dziewczynki są już na świecie. 29t3d Emilka 1100g Milena 950g. Jak narazie jest dobrze sa w inkubatorach na intensywniej terapii.
Hej. Zaszlam w ciążę ze spirala miedziana. Dzis sie dowiedziałam, ze to ciąża bliźniacza jednokosmówkowa dwuowodniowa! Jestem w 8tyg. Bylas na tych badaniach?Witam. Jestem w 12stym tygodniu ciąży. Dwa dni temu dowiedziałam się że jest to ciąża bliźniacza. Podczas badania prenatalnego lekarz stwierdził że jedno dziecko jest mniejsze. Skierował mnie na blasze badania do Warszawy. Wspomnę że jest to ciąża jednokosmówkowa dwuowodniowa. Od wizyty bardzo się stresuje, boję o ciążę przez co nie mogę jeść. Dodam że do tej pory nie miałam problemów z funkcjonowaniem. Nie byli mdłości, wymiotow. Proszę o kontakt osób w podobnym typie ciąży.
Gratulacje ❤ dużo zdrówka i siły dla Was.No to moje dziewczynki są już na świecie. 29t3d Emilka 1100g Milena 950g. Jak narazie jest dobrze sa w inkubatorach na intensywniej terapii.