reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hehe no właśnie nie ma to jak terminy w ciąży bliźniaczej ;) lepiej się nie przyzwyczajać :D a super! tak się właśnie zastanawiałam jakie szpitale wybierają mamy z tych okolic:) ja ostatnio zaspa ale jestem otwarta na zmiany:)
Ja urodziłam na starej klinicznej jeszcze. Super opieka. Chwalę sobie i patologie i neonatologie. Moje panny z 32tc. Super szpital polecam
wlasnie wrocilam z usg i mamy tylko jedno :)
najwazniejsze, ze jest i zyje :)
GRATULACJE fajnie że się udało
Chyba dobrze kojarzę Cię z innego wątku... oby córeczka byka tym razem...[emoji109][emoji109]
Edit... swoją drogą zapraszam do nas na wątek dla wielodzietnych... Można ponarzekać na dzieci [emoji6]

Ostatnia edycja:
No właśnie,ja chyba na uck postawię;) u mnie też dwie panny będą i jeszcze jedna w domu,więc babiniec totalny:D
Ja mam 4 córy [emoji6]
Uck super... położne fajne lekarze różni niektórzy mało rozmowni ale znają się na rzeczy. Wiadomo że każdy ma czasem gorszy dzień. No i teraz te warunki w szpitalu [emoji7]. Mój lekarz mówi że ciężko z miejscami. Chciałam tam rodzić w tym roku ale że względu na to oblężenie nawet nie jechałam tylko do najbliższego szpitala... i dzięki Bogu bo urodziłam jakoś 30 min od wejścia do szpitala [emoji23]

Ja mam 4 córy [emoji6]
Uck super... położne fajne lekarze różni niektórzy mało rozmowni ale znają się na rzeczy. Wiadomo że każdy ma czasem gorszy dzień. No i teraz te warunki w szpitalu [emoji7]. Mój lekarz mówi że ciężko z miejscami. Chciałam tam rodzić w tym roku ale że względu na to oblężenie nawet nie jechałam tylko do najbliższego szpitala... i dzięki Bogu bo urodziłam jakoś 30 min od wejścia do szpitala [emoji23]
Ojej jak szybko! I 4 córy jak Musierowicz :D No właśnie też mi się wydaje że kompetentni tylko właśnie pewnie ciężko z miejscem. Byłam ostatnio u dr Freund Światkowskiej podobno jak się jest stała pacjentka to jest łatwiej z miejscem ale mnie niestety nie stać żeby chodzić regularnie

Ojej jak szybko! I 4 córy jak Musierowicz :D No właśnie też mi się wydaje że kompetentni tylko właśnie pewnie ciężko z miejscem. Byłam ostatnio u dr Freund Światkowskiej podobno jak się jest stała pacjentka to jest łatwiej z miejscem ale mnie niestety nie stać żeby chodzić regularnie
Dla swoich miejsce znajdą. Dużo też zależy od sytuacji. UCK nastawiony jest na porodu SN nawet bliźniacze, więc jak myślisz o cesarce to lepiej zaspa.

reklama
Do góry