Nie jedzą. Tylko że my mmPieknie spia. Karmisz w nocy na spiocha, czy nie jedza do rana?
reklama
mama płci męskiej
Fanka BB :)
Ma teraz 4kg, a powinna mieć ok 4,5kg. Jest poniżej normy. Mojego od 120 do 190ml. Muszę działać, bo szpital nam grozi.Malo, czyli ile? Jak w normie to moze nie ma co na sile pchac w nią mm? Ile zjada Twojego?
U nas nadal nocki kiepskie, ale i tak lepiej niz było. Chłopaki budza sie co okolo 2h, czyli wstaje co godzine do któregoś zwykle od polnocy spia już z nami, bo nie chce mi sie wedrowac. Maja juz ponad 6,5msc. Nie nastawiam sie ze bedzie duzo lepiej w ciagu najblizszego roku
To choć trochę się poprawiło, dłużej się wyśpisz. U nas różnie czasem co dwie, a innym co trzy. A wcześniej zdazyło się, że nawet 4godz przespali. Może to przez katarek, bo niestety złapali. Ale i tak lepiej niż u Ciebie. mam nadzieję, że szybciej dadzą Ci przespać te nocki niż za ten rok.
Aha i wg mojej wagi kuchennej mała od tego piątku przytyła ok 100g. Czyli tyle co ostatnio przez tydzień. Mam nadzieję, że dobrze wskazuje... zobaczę znów za jakieś dwa czy trzy dni i będę wiedziała czy faktycznie lepiej tyje
Ostatnia edycja:
Wez ze soba cytryne, albo cytrynowa glukoze. Powodzenia! Dasz rade!Jutro jadę na picie tej glukozy... boję się jak nie wiem
mama płci męskiej
Bliźniaki :D
No to jesteśmy w podobnym okresie ciąży. U mnie dzisiaj 7t3d. Jak się czujesz ?
Hej! Dzisiaj mam 6t2d czuje się bardzo dobrze, jedynie nie mam apetytu za bardzo przez co schudłam od środy 1.1 kg... delikatnie bolą tylko piersi, czasami mnie zemdli i nie mam apetytu. Poza tym jakby bez zmian. Czy bylas już na usg, widziałaś serduszka? Mi lekarz kazał przyjść po świętach, ale zastanawiam się czy w piątek będzie już widać serduszka. Miłego dzionka
kamila0530
Początkująca w BB
Cześć, mam detektor tętna płodu angelsounds. Czy to możliwe, ze serduszko słyszę na wysokości prawego jajnika, na środku nic, a potem przy lewym jajniku słyszę znów?
120-190 to chyba nie jest mało? Moim wypisują 120,czasem 150.Ma teraz 4kg, a powinna mieć ok 4,5kg. Jest poniżej normy. Mojego od 120 do 190ml. Muszę działać, bo szpital nam grozi.
To choć trochę się poprawiło, dłużej się wyśpisz. U nas różnie czasem co dwie, a innym co trzy. A wcześniej zdazyło się, że nawet 4godz przespali. Może to przez katarek, bo niestety złapali. Ale i tak lepiej niż u Ciebie. mam nadzieję, że szybciej dadzą Ci przespać te nocki niż za ten rok.
Aha i wg mojej wagi kuchennej mała od tego piątku przytyła ok 100g. Czyli tyle co ostatnio przez tydzień. Mam nadzieję, że dobrze wskazuje... zobaczę znów za jakieś dwa czy trzy dni i będę wiedziała czy faktycznie lepiej tyje
reklama
Hej! Dzisiaj mam 6t2d czuje się bardzo dobrze, jedynie nie mam apetytu za bardzo przez co schudłam od środy 1.1 kg... delikatnie bolą tylko piersi, czasami mnie zemdli i nie mam apetytu. Poza tym jakby bez zmian. Czy bylas już na usg, widziałaś serduszka? Mi lekarz kazał przyjść po świętach, ale zastanawiam się czy w piątek będzie już widać serduszka. Miłego dzionka
Hej, u mnie było tak, ze słyszałam jedno bardzo wyraźnie, a drugie było widać, ale jeszcze nie było go super dobrze słychać. Dzisiaj jestem w 7t6d a USG mam w 9 tygodniu i mam nadzieje, ze już będzie słychać dwa porządnie. Ja czuje się słabo, ciagle zmęczona, rano jest mi niedobrze, no i cały czas migreny z aurą( w pierwszej ciąży tez były moją zmorą). Odliczam do następnego tygodnia. Jaka była reakcja, że będzie 2 bobaski?
Podziel się: