mama płci męskiej
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mdłości tylko trochę wieczorami ale wymiotów nie miałam jeszcze i oby tak zostałoWitaj i gratuluje! U mnie bylo fatalnie od samego poczatku, 3tc i juz wiedzialam ze jestem w ciazy, bo czulam sie jakby mnie pociąg przejechal i mdlosci juz byly. Ale blizniakow nie podejrzewalam Przestalo mdlic mnie dopiero kolo przelomu 2/3 trymestru.
Rozumiem ze mecza Cie mdlosci i wymioty, a poza tym jak sie czujesz?
No to super! Zoltaczka ustapila?Taaak...w końcu idziemy do domu
Nie, nie ustąpiła, ale najważniejsze, że zaczęła spadać i o to chodziło.No to super! Zoltaczka ustapila?
Starszaki na pewno nie mogą doczekać się waszego powrotu!
Moi przy wpisie też jeszcze mieli.Nie, nie ustąpiła, ale najważniejsze, że zaczęła spadać i o to chodziło.
Tak bardzo czekali o teraz ciągle skaczą nad nimi.
Hej! Długo mnie nie było@zuzik85 @ania_ka87 co tam u Was? Jak po świętach? Dzieci nie zlapaly nic od gości? @zuzik85 jak u Was po badaniach? Co z anemia?
Cudnie wygladaja super ze wszystko wychodzi na prosta i ze kolki przeszly szybciutko ząbki jej wychodzą.Hej! Długo mnie nie było
4 miesiące za nami. U dzieci po anemii nie ma śladu. Alunia miała dodatkowo kręcz szyjny ulozeniowy (jeszcze z zycia płodowego), ale juz wycwiczony. Jedynie co, to troszkę przez to ma spłaszczoną główkę, ale nad tym też pracujemy.
No i przeszły kolki. Aleeee idą jej dwie dolne jedynki lewa już prawie wyszła.
W domu mam wesołe miasteczko
Ale nie zamieniłabym się, kocham nad życie Zobacz załącznik 937692
Słodziak!Hej! Długo mnie nie było
4 miesiące za nami. U dzieci po anemii nie ma śladu. Alunia miała dodatkowo kręcz szyjny ulozeniowy (jeszcze z zycia płodowego), ale juz wycwiczony. Jedynie co, to troszkę przez to ma spłaszczoną główkę, ale nad tym też pracujemy.
No i przeszły kolki. Aleeee idą jej dwie dolne jedynki lewa już prawie wyszła.
W domu mam wesołe miasteczko
Ale nie zamieniłabym się, kocham nad życie Zobacz załącznik 937692
My ze względu na przebytą anemię, mamy pozwolenie na wczesne rozszerzanie.Cudnie wygladaja super ze wszystko wychodzi na prosta i ze kolki przeszly szybciutko ząbki jej wychodzą.
@ania_ka87 @zuzik85 Przymierzacie sie do rozszerzania diety, czy czekacie az dzieci skoncza 6msc?