reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Spokojnie. Jest pod lampa? Zabrali go, czy masz przy sobie na sali w inkubatorku? Pewnie chcesz juz do domu, ale wytrzymaj kochana, niedlugo wyjdziecie wszyscy razem :) w soboty duzo szpitali tez robi wypisy ;)
No mówią, że jak spadnie to jutro nas wypiszą...tylko, że ja już od trzech dni słyszę, że idziemy do domu ..a tu coś:( tak dam radę. Dla nich wszystko❤️
był tu ze mną na sali w inkubatorze, ale poprosiłam, żeby go wzięli choć na chwilę w nocy, bo już nie dawałam rady, a on taki niespokojny w tym leżał i cały czas się rzucał, a teraz gdzie mała nakarmić...dla niego ściągnąć pokarm itd...:oops:

reklama
Ja jestem w 10 tygodniu. Niedawno dowiedziałam się że spodziewam się bliźniaków. Jak wyglądały wasze początki ciąży? Od kiedy mieliście mdłości/wymioty i jak długo trwały?
Witaj, mdłości miałam już od 4 tygodnia w sumie test zrobiłam przez to że ciągle było mi niedobrze. Wszystko mi śmierdziało. Nigdy nie wymiotowałam tylko było to szarpie. Pierwsze 5 tygodni nic nie mogłam jeść, odrzuciło mnie od mięsa , kawy,herbaty... teraz jest lepiej ale to już 16 tydzień. Aczkolwiek dalej jestem wrażliwa na zapachy.

Ja jestem w 10tygodniu no prawie w 11 i od 5 tygodnia do 8mnie mdliło. Mięsa też nie mogę jeść bo mi strasznie śmierdzi. Lodówkę to otwieram na wdechu bo smród niesamowity. Cały czas się boję czy na pewno dobrze się odżywiam dla moich dzieci

Ja jestem w 10 tygodniu. Niedawno dowiedziałam się że spodziewam się bliźniaków. Jak wyglądały wasze początki ciąży? Od kiedy mieliście mdłości/wymioty i jak długo trwały?
Witaj i gratuluje! U mnie bylo fatalnie od samego poczatku, 3tc i juz wiedzialam ze jestem w ciazy, bo czulam sie jakby mnie pociąg przejechal i mdlosci juz byly. Ale blizniakow nie podejrzewalam ;) Przestalo mdlic mnie dopiero kolo przelomu 2/3 trymestru.
Rozumiem ze mecza Cie mdlosci i wymioty, a poza tym jak sie czujesz?

No mówią, że jak spadnie to jutro nas wypiszą...tylko, że ja już od trzech dni słyszę, że idziemy do domu ..a tu coś:( tak dam radę. Dla nich wszystko❤️
był tu ze mną na sali w inkubatorze, ale poprosiłam, żeby go wzięli choć na chwilę w nocy, bo już nie dawałam rady, a on taki niespokojny w tym leżał i cały czas się rzucał, a teraz gdzie mała nakarmić...dla niego ściągnąć pokarm itd...:oops:
Moi jak lezeli we dwoch to nie dosc ze sami sobie sciagali, to jeszcze nawzajem sobie, takze wiem o co chodzi ;) mam nadzieję ze troche pospalas i ze juz mu spadnie do bezpiecznego poziomu, zebyscie mogli wyjsc :)

Ja jestem w 10tygodniu no prawie w 11 i od 5 tygodnia do 8mnie mdliło. Mięsa też nie mogę jeść bo mi strasznie śmierdzi. Lodówkę to otwieram na wdechu bo smród niesamowity. Cały czas się boję czy na pewno dobrze się odżywiam dla moich dzieci
Spokojnie narazie jeszcze dzieci nie odczuwaja tego, ze czegos nie jesz, jeszcze nie odzywiaja sie przez lozysko. Jedz to, co mozesz i Cie nie odrzuca. Z ta lodowka mialam tak samo ;) wegetarianki tez rodza zdrowe dzieci, mieso nie jest konieczne. Nie stresuj sie, bo to nie pomoze :)

reklama
Do góry