Orchidea81
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slicznosci [emoji4] a my jutro kończymy 4 miesiące, czas tak szybko mi leci przy dzieciach.... SzokA to moje kluchy:-)
Piękności!! [emoji3]A to moje kluchy:-)
[emoji173][emoji173][emoji173]Slicznosci [emoji4] a my jutro kończymy 4 miesiące, czas tak szybko mi leci przy dzieciach.... SzokZobacz załącznik 846119
Witaj!Witam wszystkie mamy. Kluchy piękne Orchidea81. Jestem w 4 miesiącu ciąża bliźniacza, mam juz dwójkę dzieci ale wypadłam z tematu całkiem, wiec prosze o kazda rade jaka wam przyjdzie do glowy . Aktualnie zaczyn gromadzić wyprawkę bo nie wiem jak sie bede czula i czy nie bede lezec za jakis czas ? Nie wiem co kupic , tzn jakie smoki, kosmetyki itp. Nie chce sie zawalić zbędnymi rzeczami ale to co jest potrzebne i praktyczne musze kupic/ doradźcie . Jak sobie radzicie ? Ewa