reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

To i ja chwale się moimi Okruszkami. Nie muszę mówić, który chłopak a która dziewczynka hihi. Karmię piersia, a jak się zmecza przy cycu, to dostają butelkę też z.moim pokarmem. Na razie mam nadmiar.

@Aniutek89 super masz te krasnale. Okraglutkie mają buźki, można je schrupac..
Śpią Ci ładnie?

Padam ze zmęczenia. Dziewczyny nierozpakowane trZymam kciuki, żeby u Was też poszło sprawnoe i w dobrym.terminie!
Cuda! Ale Wam.zazdroszczę że jesteście już w komplecie :-)
Dziewczyny odnośnie karmienia, ja się stresuje bo zawsze miałam dość mały biust, tdraz 23 tc a mi piersi urosły trochę na początku i koniec... czy Wam piersi nabieraly rozmiarów całą ciąże?

reklama
Ja od wczoraj w szpitalu na patologi ciąży.
Cały czas jestem podpięta do KTG trochę jest to męczące zwłaszcza w nocy jak chcą bym na plecach spała a tu się nie da wszystko mnie boli :-/ córeczce tetno spadało w nocy i kazali mi nic nie pić i jeść ciekawa jestem czy do porodu mnie szykują. Ale nawet USG nie miałam nie wiem ile teraz ważą :-/
Trzymaj się, aby wszystko było dobrze. A który jesteś dokladnie tc??

@E W E L I N A chyba juz blisko ;) pewnie teraz nie beda czekac, ciekawe czy pozwola Ci podjac probe porodu naturalnego, bo chyba jak tetno spada to raczej cesarka. Ale nie martw sie to nic strasznego ;) Bedzie dobrze :)trzymam kciuki ;)

@E W E L I N A chyba juz blisko ;) pewnie teraz nie beda czekac, ciekawe czy pozwola Ci podjac probe porodu naturalnego, bo chyba jak tetno spada to raczej cesarka. Ale nie martw sie to nic strasznego ;) Bedzie dobrze :)trzymam kciuki ;)
Już decyzja podjęta. Jutro cc ze względu na spadające tętno dzieci w nocy dwa razy, nadciśnienie ciążowe, i to że w lipcu miałam laparoskopie i mam blizny na brzuszku :-/ nawet może lepiej bo jak tętno spada to dwóch porodów nie chcę mieć.

Już decyzja podjęta. Jutro cc ze względu na spadające tętno dzieci w nocy dwa razy, nadciśnienie ciążowe, i to że w lipcu miałam laparoskopie i mam blizny na brzuszku :-/ nawet może lepiej bo jak tętno spada to dwóch porodów nie chcę mieć.
Myślę że to dobra decyzja. W takim razie trzymam kciuki! Zycze powodzenia i czekamy na fotki Maluszków [emoji110][emoji110][emoji110]

Wow, gratuluję, jesteście na samej piersi czy dojadają z butli? Moje się na razie nie dają przystawiać. Ale bedziemy w domu próbować. Dziwne, że u Ciebie nie pozwalali. Tu mamy czatowały dzień i noc przy inkubatorkach. Nie powinno się ograniczać kontaktu, przecież przez patrzenie nic się nie stanie. Tym bardziej, że raz dziennie pozwalali przystawiać. Jakieś dziwne zwyczaje.
A tu moje kluseczki razem ❤Zobacz załącznik 845805 Zobacz załącznik 845806
Ale cudne :-* moje za chwile kończą czy 3 miesiace. Kiedy to zleciało. Pozdrowienia dla świeżo upieczonej mamy

reklama
A to moje kluchy:-)

Załączniki

• WP_20180405_19_56_18_Pro.jpg
    WP_20180405_19_56_18_Pro.jpg
    500,7 KB · Wyświetleń: 103
Do góry