reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

To i ja chwale się moimi Okruszkami. Nie muszę mówić, który chłopak a która dziewczynka hihi. Karmię piersia, a jak się zmecza przy cycu, to dostają butelkę też z.moim pokarmem. Na razie mam nadmiar.

@Aniutek89 super masz te krasnale. Okraglutkie mają buźki, można je schrupac..
Śpią Ci ładnie?

Padam ze zmęczenia. Dziewczyny nierozpakowane trZymam kciuki, żeby u Was też poszło sprawnoe i w dobrym.terminie!
Cuda! Ale Wam.zazdroszczę że jesteście już w komplecie :-)
Dziewczyny odnośnie karmienia, ja się stresuje bo zawsze miałam dość mały biust, tdraz 23 tc a mi piersi urosły trochę na początku i koniec... czy Wam piersi nabieraly rozmiarów całą ciąże?

reklama
Ja od wczoraj w szpitalu na patologi ciąży.
Cały czas jestem podpięta do KTG trochę jest to męczące zwłaszcza w nocy jak chcą bym na plecach spała a tu się nie da wszystko mnie boli :-/ córeczce tetno spadało w nocy i kazali mi nic nie pić i jeść ciekawa jestem czy do porodu mnie szykują. Ale nawet USG nie miałam nie wiem ile teraz ważą :-/
Trzymaj się, aby wszystko było dobrze. A który jesteś dokladnie tc??

@E W E L I N A chyba juz blisko ;) pewnie teraz nie beda czekac, ciekawe czy pozwola Ci podjac probe porodu naturalnego, bo chyba jak tetno spada to raczej cesarka. Ale nie martw sie to nic strasznego ;) Bedzie dobrze :)trzymam kciuki ;)

@E W E L I N A chyba juz blisko ;) pewnie teraz nie beda czekac, ciekawe czy pozwola Ci podjac probe porodu naturalnego, bo chyba jak tetno spada to raczej cesarka. Ale nie martw sie to nic strasznego ;) Bedzie dobrze :)trzymam kciuki ;)
Już decyzja podjęta. Jutro cc ze względu na spadające tętno dzieci w nocy dwa razy, nadciśnienie ciążowe, i to że w lipcu miałam laparoskopie i mam blizny na brzuszku :-/ nawet może lepiej bo jak tętno spada to dwóch porodów nie chcę mieć.

Już decyzja podjęta. Jutro cc ze względu na spadające tętno dzieci w nocy dwa razy, nadciśnienie ciążowe, i to że w lipcu miałam laparoskopie i mam blizny na brzuszku :-/ nawet może lepiej bo jak tętno spada to dwóch porodów nie chcę mieć.
Myślę że to dobra decyzja. W takim razie trzymam kciuki! Zycze powodzenia i czekamy na fotki Maluszków [emoji110][emoji110][emoji110]

Wow, gratuluję, jesteście na samej piersi czy dojadają z butli? Moje się na razie nie dają przystawiać. Ale bedziemy w domu próbować. Dziwne, że u Ciebie nie pozwalali. Tu mamy czatowały dzień i noc przy inkubatorkach. Nie powinno się ograniczać kontaktu, przecież przez patrzenie nic się nie stanie. Tym bardziej, że raz dziennie pozwalali przystawiać. Jakieś dziwne zwyczaje.
A tu moje kluseczki razem ❤Zobacz załącznik 845805 Zobacz załącznik 845806
Ale cudne :-* moje za chwile kończą czy 3 miesiace. Kiedy to zleciało. Pozdrowienia dla świeżo upieczonej mamy

reklama
A to moje kluchy:-)

Załączniki

• WP_20180405_19_56_18_Pro.jpg
    WP_20180405_19_56_18_Pro.jpg
    500,7 KB · Wyświetleń: 112
Do góry