zuzik85
Fanka BB :)
Gratulacje! Dużo zdrowia i sił dla Was :*Dziewczyny my juz rozpakowani przez cc w skończonym 36tc
Dzieciaki 2300 i 2520, poszły na obserwację, ja jeszcze w znieczuleniu to nic nie boli.
Aniutek powodzenia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Dużo zdrowia i sił dla Was :*Dziewczyny my juz rozpakowani przez cc w skończonym 36tc
Dzieciaki 2300 i 2520, poszły na obserwację, ja jeszcze w znieczuleniu to nic nie boli.
Aniutek powodzenia!
Wielkie gratulacje i waga super teraz niech nabieraja sil i zdrowo rosna a ty odpoczywaj i rowniez sil nabieraj i obyscie jak najszybciej do domku jechaliDziewczyny my juz rozpakowani przez cc w skończonym 36tc
Aniutek powodzenia!
Hej dziewczyny, my już po badaniach lezymy w szpitalu. Okazało się, że wody nie wypływają, ale szyjka zanikła całkowicie... rozwarcie na 1,5 cm dostaliśmy sterydy na rozwój płucek i magnez w kroplówce na powstrzymanie akcji, żeby sterydy zdążyły zadziałać chociaż tą jedną dobę. Ale może jeszcze akcja się cofnie, nie myślałam, że tak to wyjdzie. Oszczędzajcie się dziewczyny przy skracającej się szyjce.
O boże już :-) trzymaj się oby jak najdłużej posiedziały w brzuszku. Myślałam, że to ja pierwsza urodze a to Wy się wyrwaliście.Hej dziewczyny, my już po badaniach lezymy w szpitalu. Okazało się, że wody nie wypływają, ale szyjka zanikła całkowicie... rozwarcie na 1,5 cm dostaliśmy sterydy na rozwój płucek i magnez w kroplówce na powstrzymanie akcji, żeby sterydy zdążyły zadziałać chociaż tą jedną dobę. Ale może jeszcze akcja się cofnie, nie myślałam, że tak to wyjdzie. Oszczędzajcie się dziewczyny przy skracającej się szyjce.
Gratulacje :-)!Dziewczyny my juz rozpakowani przez cc w skończonym 36tc
Aniutek powodzenia!