reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Też bym chciała chociaż jedną dziewczynkę, ale tym razem moja intuicja milczy. Z Kubą innej alternatywy nie było, chłopak i tyle. Z Jasiem chciałam dziewczynkę na początku, ale po ok 2 miesiącach zaczęłam myśleć jak o chłopcu i jest chłopiec. Teraz nie wiem, po prostu chcę żeby dzieci były zdrowe i jak najdłużej pomieszkały w brzuszku. Ale mogłyby być panny, taki ładny wózek widziałam, troszkę za mocno "róziowy", ale ładny :)

mam to samo...zeby chociaz jedna byla to byloby super :) oczywiscie najwazniejsze zeby dzieci byly zdrowe ;)no coz jesli chodzi o chlopcow to przynajmniej mam juz doswiadczenie ;)

Dlatego tak jej słuchałam, ale myślałam swoje. A następnym razem poczekam w kolejce do swojej lekarki, mam do niej totalne zaufanie, a leczę się przeszło 20 lat u tego samego lekarza rodzinnego.

Hej mamusie :) Wszystkiego najlepszego z okazji naszego dnia :)

my się rzadko odzywamy, ale czasem was podczytujemy. Czas szybko leci i u mnie już 24 tydzień na liczniku. Dziewczynki rosną jak na drożdżach i brzuszek oczywiście też.

Postanowiliśmy zrobić sobie wakacje póki jeszcze możemy popodróżować sami i wybraliśmy się na Kanary, trochę niewygodnie w ciaży spędza się czas na plaży i jeżdżąc motorem, ale i tak było extra.

Ostatnio zdarza mi się zasłabnąć, w samolocie, w kolejce w sklepie, w biurze. Też wam się zdarza?

Wszystkiego najlepszego dla Was kobietki! Dla tych rozpakowanych i nierozpakowanych i dla tych najmniejszych co jeszcze w brzuszkach też :-D
Cześć dziewczyny. I ja się pochwalę. Czas leci, to już 24 tc bliźniaczej. Przywitamy dwóch chłopców. W domu córeczka 2 lata 4 miesiące. Będzie „wesoło”.:happy2:
Gratulacje! Oj, będzie wesoło, dużo widzę tu mam z dwójką starszych dzieci. U mnie to pierwsze :-)
Jedna jest głową w kanale rodnym a druga miednicowo
Równiez czekam na wieści :-) powodzenia
Ta lekarka jakieś głupoty gadała bo moje są jednojajowe ale dwuowodniowe, jedna owodnia jest najmniej spotykanym typem i bardzo wymagającym

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie, że to bzdura że jednojajowe to zawsze jednoowodniowe. Wszystko zależy od tego kiedy zarodek się podzieli :-)
Hej mamusie :) Wszystkiego najlepszego z okazji naszego dnia :)

my się rzadko odzywamy, ale czasem was podczytujemy. Czas szybko leci i u mnie już 24 tydzień na liczniku. Dziewczynki rosną jak na drożdżach i brzuszek oczywiście też.

Postanowiliśmy zrobić sobie wakacje póki jeszcze możemy popodróżować sami i wybraliśmy się na Kanary, trochę niewygodnie w ciaży spędza się czas na plaży i jeżdżąc motorem, ale i tak było extra.

Ostatnio zdarza mi się zasłabnąć, w samolocie, w kolejce w sklepie, w biurze. Też wam się zdarza?
Hej, Karina dzięki za życzenia :-) czas się na początku dłuży, a teraz to Ci zleci :-) u mnie 32 tc już na liczniku :-) i też dziewczynki. Ale miałaś super wypoczynek :-) tak, zdarza się, to przez podwyższenie tętna spowodowane przyspieszeniem i zwiększeniem pracy serca. Teraz musimy dotleniać nie tylko siebie, ale jeszcze dwa małe życia :-) i ten brak tchu też dobija. Mnie jeszcze dopadło przeziębienie i mam zatkany nos. Powietrze łapię jak ryba i od paru dni wyglądam jak ta emotka: :szok: :-D

reklama
Do góry