Hej dziewczyny, ja jutro zaczynam 37 tc i jak do ponponiedzia nic się nie będzie działo to ide na wywolanie porodu i wreszcie zobaczę moje dziewczynki. Ania_ka37 u nas jest trochę wieksza roznica między córkami starsza w lipcu będzie miała 4 lata a młodsza w październiku 3 to tez bedzie ciekawie
reklama
Luiza.
Fanka BB :)
Przeraża mnie kwestia logistyczna Ale już coraz lepiej. Czekam na usg (w poniedziałek), zobaczyć bijące serduszka, bo ostatnio tylko było je widać, ale jeszcze nie biły (6 tc).
A to świeżutka sprawa No logistycznie to to będzie wyprawa jak na wakacje, ale to teżjest do ogarnięcia
Hej Chyba z tego co czytałam to częstsze wizyty są jeśli bliźniaki są jednojajowyvh, przy dwujajowych wizyty mam raz na miesiąc
Ja mam ten najlepszy wariant ciąży, to na razie chodzę co 3-4 tygodnie, na pewno później będzie chciał mnie widzieć częściej. No i zastanawiam się jak to ze szpitalem zorganizować. A że od poniedziałku będę mieszkać visa vie szpitala, na którym jest porodówka, to się tam przejdę i dowiem.
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanieHej dziewczyny, ja jutro zaczynam 37 tc i jak do ponponiedzia nic się nie będzie działo to ide na wywolanie porodu i wreszcie zobaczę moje dziewczynki. Ania_ka37 u nas jest trochę wieksza roznica między córkami starsza w lipcu będzie miała 4 lata a młodsza w październiku 3 to tez bedzie ciekawie
Ostatnio usłyszałam, od takiej młodej lekarki, że 31-32tc bliźniaczej to u lekarzy mega donoszone i tak ją słuchałam i sobie pomyślałam, że więcej nie zgodzę się na wizytę u lekarza na zastępstwie, już wolę poczekać dwa dni do mojej pani doktor internistki. Młoda lekarka absolutnie nie wzbudziła mojego zaufania, poza tym stwierdziła, że bliźnięta jednojajowe są zawsze jednoowodniowe i jednokosmówkowe... cóż, internety piszą coś innego, no i mam okazję dopytać się mam bliźniąt jednojajowych jak to faktycznie jest
ania_ka87
9
to Twoje corki jak moi synowie rok i 3 m-ce roznicy tylko sa o rok starsze
mysle ze tez bedzie ciekawie, tyle kobiet w domu.... niedlugo Twoj maz moze chyba zapomniec ze ma w domu lazienke
jak ja bede miala jeszcze dwoch synow zazadam zeby sobie pisuar zamontowali w toalecie a najlepiej niech sobie wybuduja toalete meska i ja nie bede tam wcale wchodzic
Hej dziewczyny, ja jutro zaczynam 37 tc i jak do ponponiedzia nic się nie będzie działo to ide na wywolanie porodu i wreszcie zobaczę moje dziewczynki. Ania_ka37 u nas jest trochę wieksza roznica między córkami starsza w lipcu będzie miała 4 lata a młodsza w październiku 3 to tez bedzie ciekawie
to Twoje corki jak moi synowie rok i 3 m-ce roznicy tylko sa o rok starsze
mysle ze tez bedzie ciekawie, tyle kobiet w domu.... niedlugo Twoj maz moze chyba zapomniec ze ma w domu lazienke
jak ja bede miala jeszcze dwoch synow zazadam zeby sobie pisuar zamontowali w toalecie a najlepiej niech sobie wybuduja toalete meska i ja nie bede tam wcale wchodzic
Aniutek89
hej Kamila :-) to czeka Cię poród sn? Powodzenia :-)
wehikulchrzanu
Aktywna w BB
Ojjjj życzę Ci powodzenia. Też miałam wywoływany, po wieeeelu godzinach tortur skończyło się na cc. Są ułożone główkowo?Hej dziewczyny, ja jutro zaczynam 37 tc i jak do ponponiedzia nic się nie będzie działo to ide na wywolanie porodu i wreszcie zobaczę moje dziewczynki. Ania_ka37 u nas jest trochę wieksza roznica między córkami starsza w lipcu będzie miała 4 lata a młodsza w październiku 3 to tez bedzie ciekawie
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jedna jest głową w kanale rodnym a druga miednicowoOjjjj życzę Ci powodzenia. Też miałam wywoływany, po wieeeelu godzinach tortur skończyło się na cc. Są ułożone główkowo?
wehikulchrzanu
Aktywna w BB
U mnie było tak samo. Po prostu dasz znać po, jak poszło trzymam kciuki!Jedna jest głową w kanale rodnym a druga miednicowo
reklama
Podziel się: