reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć dziewczynki. Wreszcie przyszła do nas zima. Mając na uwadze to że mieszkam w Beskidach to trochę późno . Jestem już mega zmęczona tą ciąża. Dziś w nocy 9 razy byłam siku. Minął mi 36 tc. Wszystkie zakupy zrobione. Torby przygotowane. Orkan Fryderyka daje się dziś we znaki. Nawet moje starsze dzieci dziś nie w sosie. Oby do przyszłego tygodnia....

Hej :-) u mnie też bielutko, w Kujawsko-Pomorskim. Na ulicy wszyscy 20km/h. A ja od dwóch dni po sklepach za wyprawką latam :-) to już za parę dni cesarka? Nerwy już masz pewnie napięte do granic :-)

Swoją drogą, nie mam pojęcia jakie kosmetyki kupić. Czy krem, czy balsam, czy taki, czy taki, husteczki takie, czy takie. A proszek? A pieluchy? Tyle jest tego wszystkiego, że głowa boli :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Odezwę się bo dawno mnie tutaj nie było. U nas już 17 tc, strasznie szybko to leci. Powolutku odważam się kupować ciuszki dla dzieci, a dziś kupiłam sobie pierwsze ciążowe legginsy, bo brzuszek zaczął się powiększać. Płci nadal nie znamy i nie umiem się zdecydować czy chcemy wiedziec czy nie :) Wózek też już kupiony bo znalazłam fajny używany.

Fryderyka tak szalała tutaj u nas wczoraj, że aż stach było wyjść z domu (m ieszkam w Holandii)

4996817013788661801.jpg 4500457442356811853.jpg

Załączniki

• 4500457442356811853.jpg
    4500457442356811853.jpg
    122,8 KB · Wyświetleń: 152
  • 4996817013788661801.jpg
    4996817013788661801.jpg
    190,8 KB · Wyświetleń: 152
Odezwę się bo dawno mnie tutaj nie było. U nas już 17 tc, strasznie szybko to leci. Powolutku odważam się kupować ciuszki dla dzieci, a dziś kupiłam sobie pierwsze ciążowe legginsy, bo brzuszek zaczął się powiększać. Płci nadal nie znamy i nie umiem się zdecydować czy chcemy wiedziec czy nie :) Wózek też już kupiony bo znalazłam fajny używany.

Fryderyka tak szalała tutaj u nas wczoraj, że aż stach było wyjść z domu (m ieszkam w Holandii)

Zobacz załącznik 836003 Zobacz załącznik 836002

Hej, Karrrina :-) jakie ładne zdjęcia, ja nie miałam takich w 17 tc, bo podobno już za duże dzieci i sie chowały za sobą i było widać np. Jedną glowkę i dwa brzuszki :-) ja też szybko wózek kupiłam, bo okazja była na używany, dokładnie taki jak chciałam. Mam TFK Twinner Twist Duo, a Ty?

gann3e3kvq0ypbav.png

Witam forumowe ciocie wczoraj o 22.45i 22. 50na świecie pojawili się Filipek i Nina. Maluchy straszliwe Filip 2030 i Ninka 1790. Oboje po 10 punktów . Są niestety na patologii noworodka że względu na wagę . Ja dochodzę do siebie po cc ale boli jak cholera.
Przyszli na świat 36 +2 Bo Im sie straszliwie śpieszyło ;). Podeślę później zdjecia

Witam forumowe ciocie wczoraj o 22.45i 22. 50na świecie pojawili się Filipek i Nina. Maluchy straszliwe Filip 2030 i Ninka 1790. Oboje po 10 punktów . Są niestety na patologii noworodka że względu na wagę . Ja dochodzę do siebie po cc ale boli jak cholera.
Przyszli na świat 36 +2 Bo Im sie straszliwie śpieszyło ;). Podeślę później zdjecia
Serdeczne gratulacje!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje :) Dużo zdrówka dla maluszków i Ciebie :)

reklama
Do góry