reklama
Necia, wytrzymaj juz niedługo będziecie wszyscy razem :*
@Shamel, @blanka trzymajcie sie wszystko bedzie dobrze.
@Necia0 w razie czego zycze powodzenia! Wiem co czujesz zostawiajac dzieciatko w domu,ja wczoraj pol wieczoru przeplakalam.
Mnie niestety sieklo strasznie,juz mialam temp. 38,5. Przed chwila przyszedl lekarz i kazal podac mi antybiotyk i paracetamol ale niestety zastrzyku na plucka nie mogli mi juz podac.Obym szybko wyszla z tego,juz dawno tak wysokiej temperatury nie mialam.
Mnie na KTG tez wymeczyli,jedna z dziewczyn strasznie ciezko wysluchac, godzine bylam podlaczona i sama te peloty musialam dociskac. W pewnym momencie myslalam,ze zwymiotuje,bo dziewczyny wyginaly sie, skurcze byly.
Ciekawe czy wstepnie ta moja cesarka piatkowa bedzie aktualna. Jakies skurcze zapisuja sie i czuje je....
Nie mialam kiedy zlapac tego przeziębienia tylko teraz Nawet nie wiem gdzie to podlapalam,bo synek zdrowy jest. Trzymajcie sie cieplo !!!
Necia0
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za wsparcie i przepraszam za ta wylewnosc, rozkleilam sie po prostu. Jestem zmeczona i boje sie o dzieci, bo przyszla jakas pani i glupot mi naopowiadala, a takze strach mnie oblecial przed tym wszystkim. Krążek trzyma ale skurcze są niestety cały czas z tym że nieregularne.
@jadorek jesteś mama na medal
@alinka trzymam kciuki jutro za Ciebie i @ariske.
@Blanka8 mam nadziej że wszystko będzie dobrze.
Jak ostatnio pokazała sytuacja Oli lekarze też się mylą i mam nadzieję że tak będzie w Waszym przypadku
@jadorek jesteś mama na medal
@alinka trzymam kciuki jutro za Ciebie i @ariske.
@Blanka8 mam nadziej że wszystko będzie dobrze.
Jak ostatnio pokazała sytuacja Oli lekarze też się mylą i mam nadzieję że tak będzie w Waszym przypadku
Dziewczyny widzę, że coraz więcej nas w szpitalach:/ wierzę, że u wszystkich wszystko dobrze się potoczy. @jadorek @Necia0 @Blanka8 trzymam kciuki, żeby maleństwa wytrwały w brzuchach do planowanych CC bez żadnych komplikacji, @ariska u Ciebie jutro wielki dzień
@Shamel Twoja lekarka zna najlepiej Twoją sytuację, więc jest duże prawdopodobieństwo, że to ona ma rację. Mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko, ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
@Shamel Twoja lekarka zna najlepiej Twoją sytuację, więc jest duże prawdopodobieństwo, że to ona ma rację. Mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko, ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
reklama
Necia0
Fanka BB :)
Podziel się: