Mea1989
Fanka BB :)
I najważniejsze, że są zdrowe i ruchliwe, oby tak dalejHej dziewczyny. Ładne te wasze łóżeczka i pościele i fajnie,ze macie możliwość kupić takie fajne wózki w dobrym stanie za świetna cenę. Ja narazie nic nie wybrałam,mam nadzieje,ze uda się znaleźć coś zanim urodzę ja wczoraj zmęczona już cały dzień poza domem. Na wizycie Ok,dziewczyny maja po 1700 g ponad i ta po prawej stronie tez się obróciła główka dlatego ostatnio tak mnie chyba ciśnie jak napierają główkami na dół ale za to druga wczoraj po minucie jak położna tylko się odwróciła i dalej jedzie po brzuchu a ta pierwsza siup i się obróciła główka do góry,zreszta cały czas się kręciła i kopała wiec jeszcze zmieni pozycje pewnie nie raz i teraz to sama nie wiem jak jest ułożona
Miłego dnia!
Nawet nie wiedziałam, że obracanie tak im szybko idzie, tzn wiedziałam, że się z czasem mogą obrócić do góry nogami ale nie, że w takim ekspresowym tempie
@Necia0 literki super, ja uszyłam sobie sama takie tylko jednokolorowe i na razie tylko jedno imię, ale to też pokażę jak już będą wisiały