reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

IMG_4036.JPG
Tak w ogóle to nie mogę spać,zjadłam 3 bułki i teraz leżę,czujecie jak słoń :p a pokażcie swoje brzuszki,ja to już na prawdę jestem duża aż mi ciężko chodzić :o

Załączniki

• IMG_4036.JPG
    IMG_4036.JPG
    435,9 KB · Wyświetleń: 886
reklama
@mamciachlopcow to już tylko parę dni, dasz radę, a nawet jeśli maleństwa się pospieszą to i tak już bezpieczny czas:)
@tusiaczzek1988 powodzenia dziś na wizycie u kardiologa, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
@Oska305 dobrze, że wypuścili Ciebie ze szpitala, jednak w domu najlepiej :) teraz zaciskamy nogi, aby dzieci wytrzymały jesZcze te 5-6 tygodni.
@Mea1989 na pewno jesZcze że wszystkim zdążysz, który to już tydzień u Ciebie?
@Necia0 też mam te same kombinezony z hm, tylko kremowe. Super one są.
@Marti92 brzuszek śliczny, widać że to już bliżej niż dalej do porodu. Mój podobnej wielkości.
Ja też nie mogę spać, holter mi przeszkadza
Nawet na próbę przeniosłam się do salonu, mamy tu twardy narożnik i rzeczywiście jak leżę na nim, to nie ciągnie mnie tak po bokach brzucha. Może kolejnej nocy w końcu się wyspie:)

Ja też dziś słabo spałam, a jeszcze w nocy krwawienie z nosa, więc mieliśmy pranie.
Jakby ktoś mnie zobaczył o 3:00 to chyba by zamknęli mojego męża za znęcanie się nad ciężarną ;)
Nie wiem jak Wam ale mi najlepiej się śpi między 7 a 10 rano.

Zobacz załącznik 826176 Tak w ogóle to nie mogę spać,zjadłam 3 bułki i teraz leżę,czujecie jak słoń :p a pokażcie swoje brzuszki,ja to już na prawdę jestem duża aż mi ciężko chodzić :o

Marti Ty jesteś najdalej z nas z tych zbliżonych terminów, więc jeszcze Cię dogonimy ;) Zwłaszcza że na tym etapie brzuch rośnie z tygodnia na tydzień.
A brzuszek masz ładny i krągły wysunięty do przodu, jakbyś piłkę połknęła :)

Dzień dobry :) ja o dziwo wstałam i zjadłam śniadanie i siedzę na necie szukam właśnie jakiś ciuszków z wysyłka do Polski. @Necia0 właśnie już zamówiłam dużo rzeczy a z wysyłka do Szwecji i fajnego coś znaleźć to ciężko,jednak kombinezon to wole dotknąć zobaczyć,wiec już kupię tu.Mi tez nad ranem się najlepiej śpi właśnie mnie ciągnie do łóżka i chyba wskoczę jeszcze na godzinkę :D

Z tymi terminami to u mnie też rozbieżności są. Zawsze wychodziło z USG że dziewczynka jest3-4 dni starsza, a ostatnio wyszło że chłopak nadgonil i mają ten sam dzień:) a termin z miesiączki mam na 27 grudnia (dziś mam 29+6) i to się na pewno zgadza, bo miałam inseminację, więc łatwo to u mnie dokładnie wyliczyć. Ale według USG ostatnio wyszedł termin na 12 grudnia, tak dzieciaki rosną:)
Ja mam termin wyliczony na 28 grudnia :) Ciekawe do kiedy dotrwamy:D

reklama
Zobacz załącznik 826186
A to my z 12.10 :)
Przepraszam za rozwalone zabawki z tyłu, ale to królestwo moich dzieci, a tam na próżno szukać porządku ;)
Necia pewnie każdy Ci to mówi, ale ja nie wiem gdzie Ty w tym swoim brzuszku mieścisz dwójkę dzieci:) super wyglądasz. Z moim brzuchem podnoszenie się sprawia mi już problem ;) teraz jestem cała w kablach z holterem , później wrzucę zdjęcie;)
Ale dzisiaj przyszły mi czapeczki zimowe z hm, całkiem fajne:)

Do góry