reklama
Oby jak najdłużej,ja chce choć do końca listopadaJa mam termin wyliczony na 28 grudnia Ciekawe do kiedy dotrwamy
Fajne są,tez właśnie chce kupić w h&m albo w kappAhl tez maja fajne. A jaki rozmiar,bo ja nie wiem?Zobacz załącznik 826222
A to właśnie te czapki.
Mea1989
Fanka BB :)
Mea1989
@Necia0 jaką Ty kruszynką jesteś
@Alina1987 Jaki rozmiar czapeczek? Fajne są
@Marti92 Piękną masz piłeczkę
Mi się dobrze śpi do pierwszego siku, czyli tak do około 2.00 w nocy, później się wiercę i przebudzam.
@Alina1987 Jaki rozmiar czapeczek? Fajne są
@Marti92 Piękną masz piłeczkę
Mi się dobrze śpi do pierwszego siku, czyli tak do około 2.00 w nocy, później się wiercę i przebudzam.
Necia0
Ja mam termin wyliczony na 28 grudnia Ciekawe do kiedy dotrwamy
Oby do bezpiecznego momentu, tak żeby wszystkie nasze dzieciaczki były zdrowe
Necia0
Mea1989 u Ciebie wiosna normalnie i te Twoje włosy a brzucholek uroczy
Alina1987 my chyba podobne gusta mamy, kombinezony te same i czapeczki też, tylko ja mam 2 te kremowe
Co do brzuszka to dla mnie jest duży, bo ciezko mi bardzo I boli wszystko. Wcześniej miałam taki na finiszu :/
Alina1987 my chyba podobne gusta mamy, kombinezony te same i czapeczki też, tylko ja mam 2 te kremowe
Co do brzuszka to dla mnie jest duży, bo ciezko mi bardzo I boli wszystko. Wcześniej miałam taki na finiszu :/
tusiaczzek1988
Dzięki Dziewczynki za kciuki, niestety wizyta nie przebiegła po mojej myśli :-( dostałam skierowanie do szpitala. Zrobili mi EKG, wzięli mocz do badania i krew i czekam na wyniki. Pani doktor powiedziała że dziś może mnie puszczą jeśli wyniki będą dobre..
Jak ja nie lubię szpitali :-(
Jak ja nie lubię szpitali :-(
tusiaczzek1988
Zobacz załącznik 826222
A to właśnie te czapki.
Jaki rozmiar tych czapeczek?
reklama
Podziel się: