reklama
Nudno,dzwonilam do siostry,chyba się zdrzemnelam godzinkę tez,nie wiem szukalam laktatora i jednak medela swing max double będzie,mąż to myśli,ze obojętnie co może być,bo faceci się nie znają,wiec się spielismy tez trochę,ale i tak w końcu mówię to pojedziesz,ze mną kupić a on Ok szkoda nerwów tylko było. Oczywiście nie mogłam ciagle leżeć,wiec wstałam i zrobiłam sałatkę z kurczakiem,naczynia do zmywarki i myk do łóżka i teraz zajadamI jak mija dzien na lezakowaniu? [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
To super jak Ok,nie martw się skoro to tylko milimetryJa po wizycie, niby wszystko ok za dwa tygodnie dalej mam wizytę i USG ale nadal jedno maleństwo jest kilka milimetrów mniejsze a o ile to mi lekarka nie powiedziała.
Mea1989
Fanka BB :)
Hej Byłam dziś na comiesięcznej wizycie. Cały czas są dwie dziewczyny, żadna się w chłopaka nie zamieniła Jedna ma 512g a druga 544g, serduszka pięknie biją i wszystko z nimi OK Ja jestem w 22t+6d i dopadła mnie lekka anemia ale pani dr przepisała mi porządną dawkę lekarstw i magnez na skurcze też. Dostałam też skierowanie do endokrynologa bo mam TSH 0,54 i podobno jest trochę za niskie ale mam się tym nie stresować.
Ogólne wnioski z wizyty: wszystko jest w porządku
adunnnia90
Ja dzis test obciazenia glukoza mialam wiec caly dzien mi niedobrze bylo i leniuchowalam ale spiąć. Ciekawe jaka nocka teraz bedzieA tak to cichutko tu widzę coś,nikt nie leżakuje?
adunnnia90
Jakie duze dziewczyny super [emoji4] niech zdrowo rosna [emoji4]Hej Byłam dziś na comiesięcznej wizycie. Cały czas są dwie dziewczyny, żadna się w chłopaka nie zamieniła Jedna ma 512g a druga 544g, serduszka pięknie biją i wszystko z nimi OK Ja jestem w 22t+6d i dopadła mnie lekka anemia ale pani dr przepisała mi porządną dawkę lekarstw i magnez na skurcze też. Dostałam też skierowanie do endokrynologa bo mam TSH 0,54 i podobno jest trochę za niskie ale mam się tym nie stresować.
Necia0
Ja na Twoim miejscu zostałabym w domu, też myślałam że jak będę siedzieć 8 godzin za biurkiem w pracy to nic się nie stanie, ale lekarz mnie szybko uświadomił, że przy bliźniakach mam jak najwięcej leżeć i odpoczywać.
Rozmasowywanie mi pomagało na skurcze łydek, a od kiedy biorę większa dawkę magnezu minęły już całkowicie
Otóż To ja też jeszcze do piątku pracowałam a kiedy pani wytłumaczył mi że tak długie siedzenie w 90 stopniach stanowi duże parcie na szyjkę i zapewne dlatego zaczęła mi się skracać, odpuściłam
Nie powiem żebym była nieszczęśliwa że siedzę ten tydzień w domu, to co muszę robię, troszkę ogarniam ale jednak to inaczej bo robie sobie przerwy i odpoczywam. Poza tym zalezy mi zeby do samego konca byc w domu, więc jak trzeba będzie to i poleze. Do tego teraz jestem wzorowa mamunią bo prowadzam i odbieram dzieci zaraz po szkole, dzieki czemu nie siedzą godzinami na świetlicy
reklama
Necia0
A to tez mi się wydaje,ze magnezu potrzebujesz. Ja sobie kupiłam i sama biorę,bo tu mi nikt magnezu nie przepisze tylko,ze wszystko dobrze i nic nie trzeba :/ wiec sobie będę brała. Na szczęście tylko kilka razy mi się zdarzyło,ale mnie trzyma i waśnie próbuje to balsamem rozmasowac. Ja mam nadzieje,ze tez się żaden chłopak z mojej dziewczyny nie zrobił Haha 21 mam usg wiec zobaczymy a Tobie udanej wizyty życzę
Powiem Ci kochana że skurcze w nocy w każdej ciąży mnie łapały i czasem potem mięsień boli przez cały dzień. Taki urok ciąży
Podziel się: