reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny. Ja leżę w łóżku jeszcze i mam dylemat iść na zajęcia czy nie [emoji14] odpoczywać w domu oczywiście dla dobra dzidziusiow,ale co to jest 3 godz na zajęciach przecież tylko siedzę i się trochę przejdę.w nocy nie spałam,bo mnie brzuch bolał coś tak dziwnie i mąż tez nie spał wiec jak pojde do szkoły a on wróci z pracy to dostanę ochrzan [emoji14] Eh a co do pajączków na nogach to tez mam trochę a poza tym ostatnio jak mnie złapał skurcz w łydkach to do teraz jakoś mnie tak boli jakby coś tam siedziało,jakies rady,rozmasowac to jakoś czy co ?:(
Miłego dnia
Ja wizyte mam w poniedziałek i juz sie nie moge doczekac tych widokow na usg [emoji7] zostan dzis w domu i odpoczywaj. A ja dzis od rana w przychodni 2 godz siedziałam bo miałam test obciążenia glukoza [emoji37] a jesli chodzi o skurcze łydek to napewno niedobor magnezu.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, po mnie ma teść przyjechać za dwie godziny bo będę miała usg w szpitalu, mąż pojechał do pracy ale biedny z nerwów od 4 spać nie mógł bo się tak denerwuje czy wszystko jest ok i teraz i mnie zdenerwowanie zlapalo
Bedzie dobrzeb[emoji4] daj znac po wizycie[emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam myśli,żeby iść do szkoły,bo nie lubię opuszczać zajęć i lubię się uczyć,być między ludźmi itd., ale właśnie mąż z pracy dzwonił żebym czasem do szkoły nie szła i leżała,a ja No tak,leżę nie idę... i tym samym postanowione,zostaje w domu i trochę polezakuje :-( :(

@Kamilllla stres w niczym nie pomoże. Ja zawsze sobie i mężowi tłumaczę, że wszystko będzie OK i nie ma co się nastawiać na złe. Trzymam kciuki :)
@Kapinka jak się czujesz? :)
Ja czuje się dobrze. Dziś na obchodzone lekarka pod że dzieci rosną super a mi brzuch rośnie w oczach co jest święta prawda. Jest już mega ciężko no ale jeszcze półtorej tygodnia

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozmasowanie nie zaszkodzi, mam ten sam problem, prawie każdej nocy łapią mnie skurcze nóg i do tego lewa powieka mi drga. Myślę, że to niedobór magnezu ale sama nie chcę brać żadnych lekarstw. Dzisiaj mam comiesięczną wizytę u ginekologa, powiem jej o tym, może przepisze mi jakiś magnez. No i dziś dowiem się jak dziewczyny rosną czy dużo przybrały i czy czasem z którejś dziewczyny nie zrobił się chłopak ;) bo i pani ginekolog i pan ginekolog od prenatalnych nie byli do końca pewni :)
Ja biorę magne b6 dwa razy dziennie i zero skurczów. Mysle, że nie zaszkodzi, a zapobiega też skurczom macicy

Hej dziewczyny. Ja leżę w łóżku jeszcze i mam dylemat iść na zajęcia czy nie :p odpoczywać w domu oczywiście dla dobra dzidziusiow,ale co to jest 3 godz na zajęciach przecież tylko siedzę i się trochę przejdę.w nocy nie spałam,bo mnie brzuch bolał coś tak dziwnie i mąż tez nie spał wiec jak pojde do szkoły a on wróci z pracy to dostanę ochrzan :p Eh a co do pajączków na nogach to tez mam trochę a poza tym ostatnio jak mnie złapał skurcz w łydkach to do teraz jakoś mnie tak boli jakby coś tam siedziało,jakies rady,rozmasowac to jakoś czy co ?:(
Miłego dnia

Ja na Twoim miejscu bym została w łóżku, chodzenie i siedzenie może przyczynić się do skracania szyjki, przy krótkiej szyjce najlepiej leżeć Kochana ;)
Ja na miejscu Twojego męża to bym Cię do łóżka przywiązała he he:D

Ja na Twoim miejscu bym została w łóżku, chodzenie i siedzenie może przyczynić się do skracania szyjki, przy krótkiej szyjce najlepiej leżeć Kochana ;)
Ja na miejscu Twojego męża to bym Cię do łóżka przywiązała he he:D
Haha no dzieki :p wlasnie leze,już mnie głowa boli od tego leżenia :p idę zraz do kuchni coś do jedzonka zrobić i wracam do łóżka :)

reklama
Do góry